Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

48 ώρες ακόμα…

Υπομονή ως την Τετάρτη κάνουν όλοι στον Εθνικό Αστέρα

Χάρη στις διαβεβαιώσεις του προέδρου, Βασίλη Αδαμάκη οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε ομαδικές προσφυγές. Ο ίδιος, τόσο πρν τον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, όσο και μετά τους μετέφερε ότι ως την Τετάρτη (11/01) θα έχει τελειώσει το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και αυτόματα θα τακτοποιηθούν όλες οι οφειλές.

Φυσικά, όπως γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, όλοι είναι επιφυλακτικοί, όμως θα περιμένουν ως την Τετάρτη πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημητρίου τόνισε στους παίκτες του: «Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την φοβερή και αήττητη πορεία που έχει η ομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, παρά τα προβλήματα και τις φοβερές αντιξοότητες. Όλοι μαζί θα πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή για να μην πάει χαμένη όλη αυτή η προσπάθεια και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε κατά τον καλύτερο τρόπο.

Έχετε φοβερές δυνατότητες, το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και όλα αυτά βγαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για αυτό προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος που συνεργάζομαι μαζί σας».

Last modified onΔευτέρα, 09 Ιανουάριος 2012 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep