Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λύση για... Γ' Εθνική

Ο Φωκικός καθυστερεί στην εύρεση προπονητή και δείχνει πως δεν πιστεύει στην παραμονή στην Football League.

Από τις 10 Νοεμβρίου βρίσκεται χωρίς προπονητή στον πάγκο ο Φωκικός. Η ομάδα της Άμφισσας είναι πλέον περισσότερο από ένα μήνα χωρίς άνθρωπο στην τεχνική ηγεσία και η καθυστέρηση στην εύρεση λύσης φαίνεται πως δείχνει τον δρόμο για την Γ' Εθνική.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Σίμος Παπαδημητρίου, παρότι στις 17 Νοεμβρίου υποστήριζε πως πρέπει να βιαστεί για να καλύψει την θέση του προπονητή, δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε λύση και παράλληλα «εμποδίζει» τον Γιάννη Λύτρα, αφού έχει τη θέση του προσωρινού και δεν μπορεί να επιβληθεί στους ποδοσφαιριστές. Αυτό φαίνεται και από τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών στις αλλαγές που γίνονται στις αναμετρήσεις, όπως αυτή με τον Μανώλη Καλλέργη που έδειξε την δυσαρέσκειά του στο ματς με τον Ηρακλή και παρόλα αυτά αγωνίστηκε στο επόμενο αφού ασκήθηκαν πιέσεις στον προπονητή.

Υπενθυμίζεται ότι και ο Ντάμπος είχε αποκλειστεί από την αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα 1926 λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, αλλά ούτε ο ίδιος γνώριζε τον λόγο...Φυσικά, δεν έγινε γνωστό αν απολογήθηκε. Το μόνο δεδομένο είναι ότι χρησιμοποιήθηκε απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα λίγες ημέρες μετά. 

Σημαντικό στοιχείο είναι πλέον και η απομάκρυνση του κόσμου από την ομάδα μετά τις ανοικτές κόντρες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα και τους χειρισμούς των ανθρώπων της διοίκησης. Οι συζητήσεις με τον Αλέκο Αλεξανδρή έμειναν... συζητήσεις, ο επόμενος που ακολούθησε είναι ο Γιάννης Μιχαλήτσος που φυσικά είναι καιρό σε αδράνεια και έχει χρησιμοποιηθεί μόνο από τον Άρη επειδή υπάρχουν σημαντικοί δεσμοί με τους «Κιτρινόμαυρους». Ως ατού του τελευταίου, μάλιστα, παρουσιάζεται η παρουσία του στον... Ανδρούτσο Γραβιάς της Γ' Εθνικής πριν αρκετά χρόνια.

Ο Φωκικός μετά από τέσσερα χρόνια στην κατηγορία ως επαγγελματική ομάδα φαίνεται πως θα πληρώσει τα λάθη του σχεδιασμού το καλοκαίρι και την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με την επιστροφή του στα ερασιτεχνικά γήπεδα.

Last modified onΤρίτη, 16 Δεκέμβριος 2014 13:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep