Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας είπε ότι πουλάει άμεσα»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο εκπρόσωπος των Λαρισαίων επιχειρηματιών, Βαγγέλης Καραναστάσης δήλωσε αισιόδοξος για την πώληση της ΑΕΛ.

Για τη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα (15/12) μεταξύ των Λαρισαίων επιχειρηματιών και του Βαγγέλη Πλεξίδα μίλησε ο Βαγγέλης Καραναστάσης. Ο εκπρόσωπος των ενδιαφερόμενων φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» του Χρήστου Τσιάτα στον Ok Radio 104,8 και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το deal με τον μεγαλομέτοχο των «βυσσινί».

Όπως ανέφερε ο Καραναστάσης:

«Υπήρξε πολύ καλό κλίμα στη χθεσινή συνάντηση μας. Είναι πολύ θετικό το γεγονός που άνοιξε διάλογος με τη μεγαλομέτοχο εταιρεία. Μας δήλωσε πως πουλάει ξεκάθαρα και μάλιστα άμεσα. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος θέλουμε όμως να γίνει έλεγχος για το νομικό και λογιστικό καθεστώς για να γνωρίζουμε πλήρως την κατάσταση στην ΠΑΕ. Οι επιταγές είναι στο όνομα Παλάντζα και θα ρευστοποιηθούν από τον Πλεξίδα.

Δίνει μια ομάδα 22 ποδοσφαιριστών, που πρέπει να ενισχυθεί άμεσα και να συντηρηθεί με το ποσό των 680.000 ευρω άρα για να αγοράσει κάποιος την ομάδα χρειάζεται περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ συν το μετοχικό κεφάλαιο. Οι Λαρισαίοι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία και να την ενισχύσουν σημαντικά. Δεν μπορούμε να στηριχθούμε σε ένα έγγραφο από πλευράς Πλεξίδα αφού η πρόθεση του είναι να δοθούν τα χρήματα πρώτα και μετά να γίνει ο έλεγχος. Μέχρι το βράδυ θα υπάρξει απάντηση προς τον κ.Πλεξίδα αφού πρώτα συζητηθούν όλα από την πλευρά των Λαρισαίων επιχειρηματιών».

Πηγή: larissasportnews.gr

Last modified onΤρίτη, 16 Δεκέμβριος 2014 13:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep