Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62
  • COM_JOOMLEAGUE_RANKING_NOT_VALID_CRITERIA:

Κατατέθηκε η πρόταση στην ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Οι Λαρισαίοι επιχειρηματίες περιμένουν πλέον απάντηση από τον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Τρεις τραπεζικές επιταγές ύψους 360 χιλιάδων ευρώ, δηλαδή του αντίτιμου που ζητά ο Βαγγέλης Πλεξίδας για να πουλήσει, κατέθεσαν το πρωί της Δευτέρας (15/12) από πλευράς των Λαρισαίων επιχειρηματιών. Την κατάθεση έκανε ο νομικός εκπρόσωπος της κίνησης, Βαγγέλης Καραναστάσης, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ok Radio 104,8 και στον Χρήστο Ευθυμίου.

Ο Καραναστάσης επιβεβαίωσε την παραπάνω κατάθεση και τόνισε επίσης ότι δόθηκαν αντίγραφα των επιταγών και φάκελος προσφοράς στην ΠΑΕ ΑΕΛ. «Περιμένουμε τη μεγαλομέτοχο εταιρεία, ώστε να κάνουμε έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ», είπε και τόνισε: «Με βάση το πόρισμα ελέγχου θα κινηθούμε για να ολοκληρωθεί η πώληση της ομάδας σε εμάς.

Φυσικά, υπάρχει ένα ποσό προκειμένου να βοηθήσουμε την ΑΕΛ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αλλά και να λειτουργήσει απρόσκοπτα μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην πορεία θα προσωποποιήσουμε πλήρως την προσπάθεια που κάνουμε. Είναι ανοικτή η πρόσκληση για όσους μπορούν και θέλουν να συστρατευτούν δίπλα μας τώρα που έγινε η αρχή».

Πηγή: larissasportnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2014 15:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep