Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν σκύβουμε το κεφάλι»

Στη διαφορά ποιότητας και εμπειρίας με τον Αιγινιακό, στάθηκε ο προπονητής του Πιερικού, Μιχάλης Ζιώγας.

Ο Μιχάλης Ζιώγας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Πιερικού για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο ντέρμπι με τον Αιγινιακό, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είναι πιο έμπειροι και με πιο ποιοτικές μονάδες.

Ο Λαρισαίος τεχνικός είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Σήμερα θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε αλλά γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα με έναν έμπειρο προπονητή. Από τη στιγμή που δεν μπορέσαμε στο πρώτο ημίχρονο να 'καθαρίσουμε' το παιχνίδι, ήταν επόμενο ότι ο Αιγινιακός θα μας δημιουργούσε προβλήματα. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς: από ένα σημείο και μετά, η ποιότητα του αντιπάλου και ειδικά μετά την αλλαγή του Κουτσοσπύρου, άρχισε να μας δημιουργεί προβλήματα. Οπισθοχωρήσαμε ανεξήγητα αλλά πολλές φορές στο ποδόσφαιρο αυτό οφείλεται στην ποιότητα του αντιπάλου, που είχε την κατοχή της μπάλας. Προσπαθήσαμε με κάποιες αλλαγές να βοηθήσουμε την ομάδα. Στο τέλος ρισκάραμε γιατί θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Νομίζω πως χρειαζόμαστε ενίσχυση σε ένα πολύ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα».

Σε άλλο σημείο, ο προπονητής του Πιερικού υπογράμμισε ότι υπήρχε διαφορά εμπειρίας ανάμεσα στις δύο ομάδες και επισήμανε ότι οι «μελανόλευκοι» διαθέτουν νεανικό σύνολο. Και πρόσθεσε: «Τα δικά μας παιδιά είναι άπειρα. Δεν σκύβουμε, όμως, το κεφάλι. Προσπαθούμε με πολλή δουλειά και σωστή οργάνωηση να αντεπεξέλθουμε και θεωρώ ότι με ενίσχυση μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 14 Δεκέμβριος 2014 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep