Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Συμβούλιο στην Αναγέννηση

Το βράδυ του Σαββάτου (13/12) συνεδριάζει το ΔΣ της Αναγέννησης Καρδίτσας για να αποφασίσει αν θα κάνει αποδεκτή ή όχι την παραίτηση Θεοδοσιάδη.

Βαρύ είναι το κλίμα στην Αναγέννηση Καρδίτσας έπειτα από τις δύο ήττες από τη Ζάκυνθο και τον Ηρακλή με παθητικό 9 τερμάτων. Οι Θεσσαλοί δεν είχαν συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις και όπως θα έκανε ο κάθε επαγγελματίας προπονητής, έτσι και ο Σάκης Θεοδοσιάδης υπέβαλε την παραίτησή του. Αυτό έγινε για να προκληθεί ένα σοκ στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όμως δεν σημαίνει αυτόματα ότι έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι το βράδυ του Σαββάτου (13/12) η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα συνεδριάσει για να αποφασίσει τις περαιτέρω κινήσεις. «Ο προπόνητής μας δεν κρίνεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα, αλλά από τη διάρκεια που έχει», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπούρμπος, όμως δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το παθητικό 9 τερμάτων σε δύο διαδοχικά παιχνίδια. Έτσι, έως το πρωί της Κυριακής (14/12) θα έχει γίνει γνωστό αν το συμβούλιο αποφασίσει να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Θεοδοσιάδη ή μπει σε διαδικασία αναζήτησης του διαδόχου.

Σημειώνεται ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε να ηττηθεί 4-0 στο γήπεδό της εννέα χρόνια... Συγκεκριμένα, στις 31 Αυγούστου 2005 ο Ηλυσιακός είχε νικήσει για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Last modified onΣάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep