Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Η... Οδύσσεια του Πανηλειακού

Η αποστολή του Πανηλειακού, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr θα επιστρέψει στη βάση της με καράβι!

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει την αποστολή του Πανηλειακού πριν αλλά και μετά τον αγώνα με την Επισκοπή. Συγκεκριμένα, στις 21:00 του Σαββάτου (13/12) οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν με καράβι από τον Πειραιά και θα αφιχθούν ξημερώματα Κυριακής (14/12) στην Κρήτη. Ωστόσο, οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι και η επιστροφή θα γίνει με τον ίδιο τρόπο!

Συγκεκριμένα, όπως αποφασίστηκε, τα μέλη της αποστολής του Πανηλειακού θα αναχωρήσουν το βράδυ της της Κυριακής (14/12) από την Κρήτη και θα αφιχθούν το πρωί της Δευτέρας (15/12) στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα ούτε προπόνησης την ίδια ημέρα για τον αγώνα της Τετάρτης (17/12) με την Ερμιονίδα εντός έδρας...

Στα αγωνιστικά, ο Ηλίας Φυντάνης έχει στη διάθεσή του 15 ποδοσφαιριστές για το ματς στο ΔΑΚ Γάλλου, δύο εκ των οποίων είναι τερματοφύλακες.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκίνης, Αμπατζίδης, Γραικός, Αρμένης, Δημητρουλόπουλος, Μπαξεβάνος, Γεωργόπουλος, Εμμανουήλ, Τσίτας, Πούρνος, Νταγιάντας, Κυριακάκης, Κωτάτης, Μπουντόπουλος, Κασνέτση.

Last modified onΣάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep