Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έρχονται οι εκπρόσωποι του Αλεξάντρο

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο Αλεξάντρο είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ Ο Αλεξάντρο είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ

Μπορεί η Πόντε Πρέτα να ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Αλεξάντρο ωστόσο η ΑΕΚ ελπίζει για τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «'Ωρα για Σπορ», τα δικαιώματα του Αλεξάντρο ανήκουν στην εταιρεία μάνατζερ που έχει στην ιδιοκτησία της και την ομάδα, καθώς πρόκειται για τον βασικό χρηματοδότη της. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανήκει στην εταιρεία που τον εκπροσωπεί και πληρώνει το συμβόλαιό του για λογαριασμό της Πόντε Πρέτα. Η εξέλιξη της Παρασκευής (12/12) έχει να κάνει στην ουσία με τη μεταφορά του συμβολαίου του από την Πεναπολένσε, που άνηκε τυπικά και αγωνιζόταν ως «δανεικός», στην Πόντε Πρέτα.

Η μεταγραφή του Αλεξάντρο, μάλιστα, φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο μιας και την επόμενη εβδομάδα αναμένονται στην Αθήνα οι εκπρόσωποί του προκειμένου να συζητήσουν με τους διοικούντες την ΑΕΚ. Πάντως, η «Ένωση» δεν... παίζει μόνη της για τον 28χρονο επιθετικό μιας και ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπάρχει τόσο από την ισπανική Σπόρτινγκ Χιχόν όσο και ομάδες από τη Νότιο Κορέα.

Last modified onΣάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 09:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep