Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λουτσιάνο: «Θετικό αποτέλεσμα»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Καλλονής

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Πιερικό ο τεχνικός της ΑΕΛΚ, Λουτσιάνο ντε Σόουζα δήλωσε: «Καλή χρονιά σε όλους, στον κόουτς του Πιερικου και την ομάδα του. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, ανοιχτό, με φάσεις και από τις δυο ομάδες. Έχω το σκεπτικό και την επιθυμία να φεύγω νικητής από κάθε παιχνίδι, έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να προσπαθείς να παίξεις ωραία για να ευχαριστηθούν και οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι. Όσο για το αποτέλεσμα, πριν το παιχνίδι μόνο ο Θεός το ξέρει.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που παλέψανε κόντρα σε μια πάρα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Καταφέραμε και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια».

Ο τερματοφύλακας, Γιώργος Σουλογάνης δήλωσε: «Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με φάσεις εκατέροθεν. Όποιος έβαζε δεύτερο γκολ θα κέρδιζε. Εμείς δεχτήκαμε ένα γκολ αρκετά γρήγορα, όμως στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε, συνεχίσαμε να παίζουμε, ισορροπήσαμε και ισοφαρίσαμε. Μετά το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και το τεχνικό τιμ».

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2012 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep