Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Σε κάποιους δεν αρέσει η Λαμία...»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου προανήγγειλε ενίσχυση και τόνισε ότι στόχος είναι τα μπαράζ ανόδου.

Στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου και μίλησε για τον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ, ενώ υποστήριξε ότι σε κάποιους δεν αρέσει η έως τώρα πορεία της. Προανήγγειλε ενίσχυση και ευχήθηκε να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Αρχικά ο Παπαϊωάννου είπε:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Ο σχεδιασμός όταν ξεκινήσαμε ήταν να καταφέρει η ομάδα να μείνει και από εκεί και πέρα παίζοντας έρχεται η όρεξη. Τυχαίνει να είμαστε πρώτοι, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί και όλα είναι ανοικτά. Για εμάς είναι θετικό ότι έχουμε απομακρυνθεί από το ενδεχόμενο να μπούμε σε περιπέτειες και μεγαλώνουν οι πιθανότητες για πλέι οφ. Σκεφτόμαστε πάντα το καλό, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε στον ρυθμό ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάμε στη Super League. Αυτό το κάνουν άλλες ομάδες και βλέπετε τι προβλήματα έχουν. Εμείς λέμε να μπούμε στα μπαράζ.

Θα είναι τεράστια επιτυχία και τότε θα δούμε. Η Λαμία απείχε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ακούστηκε ξανά φέτος. Αυτό σε κάποιους δεν αρέσει. Έχουμε πλην του σχεδιασμού να αντιμετωπίσουμε και άλλα θέματα, γιατί το ζούμε κάθε μέρα. Λένε ποια είναι η Λαμία που πάει για πλέι οφ και κάτι παραπάνω;».

Για την ενίσχυση ανέφερε:

«Ασφαλώς θα γίνουν μεταγραφές. Η Λαμία έχει δύο ισάξιες ενδεκάδες. Θέλουμε βάθος. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και αν μπούμε στα πλέι οφ πρέπει να έχουμε δυνάμεις. Το είδαμε πέρυσι με κάποιες ομάδες που στέρεψαν, θα το δούμε και φέτος. Γι' αυτό θέλουμε βάθος και μεγάλο ρόστερ. Δεν θα μπούμε στη λογική να πάρουμε δύο ονόματα. Αν το κάνεις αυτό, θα σου παίξουν έναν, δύο, τρεις αγώνες και μετά θα κουραστούν. Εμείς θέλουμε βάθος. Σε συμφωνία με τον προπονητή θα δούμε τι χρειάζεται η ομάδα, όχι να κάνουμε μεταγραφές μόνο για να πούμε ότι κάναμε».

Για το αν θα μείνει χρόνια στη Λαμία:

«Θα μείνω για όσα χρόνια μπορώ και αντέξω την πίεση. Είναι μεγάλη η πίεση. Έχω μια δουλειά για την οποία τρέχω όλη μέρα. Πολλές φορές χάνω τον ύπνο μου από το ποδόσφαιρο. Το αν η Λαμία έχει τις προϋποθέσεις να γίνει μεγάλη ομάδα δεν εξαρτάται μόνο από τον πρόεδρο ή τους παίκτες. Εξαρτάται και από τους φιλάθλους. Αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις δεν θα φύγω. Δεν ξέρω αν φύγω από το ποδόσφαιρο και πάω σε άλλη ομάδα. Θα παλέψω για να πάει καλύτερα η Λαμία».

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο:

«Σίγουρα δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά. Μακάρι όλα αυτά να είναι κάποια λάθη. Μακριά από μένα και από την ομάδα της Λαμίας».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 10 Δεκέμβριος 2014 21:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep