Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανυφαντάκης: «Είμαι στρατιώτης»

Η Επισκοπή συνεχίζει προετοιμασία με τον Κώστα Ανυφαντάκη.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης και οι συνεργάτες του με τις παραιτήσεις που έθεσαν στη διάθεση της διοίκησης της Επισκοπής θέλησαν να αναλάβουν την ευθύνη για το βαρύ 7-0 από την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Νικολιδάκης δεν τις έκανε αποδεκτές, αλλά ούτε το αντίθετο και συνεχίζει να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείεται εν τέλει οι δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις, ο Ανυφαντάκης και το υπόλοιπο τιμ συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία της ομάδας του Ρεθύμνου, με τον έμπειρο προπονητή να δηλώνει:

«Ανέλαβα την ευθύνη των κακών αποτελεσμάτων, όχι τόσο αυτού με την ΑΕΚ όσο με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια (Φωστήρας, Παναχαϊκή). Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν μπορώ να φύγω άμεσα από την ομάδα.

Επειδή είμαι στρατιώτης της ομάδας, τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, μας καλεί το καθήκον να προετοιμάσουμε την ομάδα για το κρίσιμο παιχνίδι, αυτό με τον Πανηλειακό μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις από το σύλλογο».

Last modified onΤρίτη, 09 Δεκέμβριος 2014 16:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep