Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν έχουμε γίνει ακόμα Μπαρτσελόνα»

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Σταύρου Παπανδρέου μετά τη νίκη (1-0) επί του Παναιγιάλειου.

Ο προπονητής του ΑΟΧ δήλωσε ότι δεν ασχολείται με το παρασκήνιο, ότι δεν είναι νέος προπονητής, πως... κουβαλάει 367 παιχνίδια στην πλάτη του, πως περίμενε καλύτερο τον Παναιγιάλειο, ενλω υποστήριξε ότι τα Χανιά δεν έχουν γίνει ακόμα Μπαρτσελόνα.
Αναλυτικά όσα είπε: «Περιμέναμε δύσκολο ματς. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε πράγματα που έχουν να κάνουν και με το αποτέλεσμα και με το θέαμα, ώστε να ευχαριστούμε τον κόσμο. Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Διαχειριστήκαμε όσο μπορούσαμε τις βασικές αρχές. Μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα στημένα, αλλά δεν βοήθησε ο αέρας. Στο δεύτερο ξέραμε ότι θα ρισκάρει ο αντίπαλος και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τις 3-4 ευκαιρίες που γνωρίζαμε ότι θα προκύψουν. Στην τελική πάσα δεν ήμασταν καλοί, για αυτό και το σκορ έμεινε στο 1-0. Είμαστε ευχαριστημένοι και δίνουμε συγχαρητήρια στα παιδιά και στη διοίκηση που επιχειρεί να μας λύσει τα όποια προβλήματα.

Περίμενα τον Παναιγιάλειο πιο δυνατό, τουλάχιστον επιθετικά. Μην αγνοείται την επί 4 μήνες παρουσία μου στην ομάδα. Και είμαι και 20 χρόνια προπονητής, με 367 παιχνίδια στην πλάτη μου. Δεν είναι το δεύτερο παιχνίδι μου. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας. Θα παίζουμε με τη μπάλα κάτω, θα κάνουμε ευκαιρίες, να έχουμε πλουραλισμό στην επίθεση, να βγάζουμε περισσότερους παίκτες στην υποστήριξη των επιθετικών παικτών από το κέντρο, να συγκλίνουν οι γραμμές, να διαχειριζόμαστε τις βασικές αρχές στο ποδόσφαιρο, έτσι όπως πρέπει να προετοιμάζεται μια ομάδα για τη Σούπερ Λίγκα. Δεν ασχολούμαι με παρασκήνιο. Δεν έχουμε γίνει ακόμα Μπαρτσελόνα. Όταν γίνουμε, τότε θα έχουμε 90 λεπτά διάρκεια. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα πεντάλεπτα της ομάδας συνδυαστικά με το αποτέλεσμα».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 08 Δεκέμβριος 2014 20:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep