Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Καυτή» δυάδα αγώνων

Ο Νίκο Βαρέλα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κάνει χατ τρικ με τη φανέλα της Ζακύνθου στη Football League Ο Νίκο Βαρέλα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κάνει χατ τρικ με τη φανέλα της Ζακύνθου στη Football League

Ο Ντάνι Ακίνο θα παρακολουθήσει τη Δευτέρα (08/12) τον αγώνα της Λαμίας.

Κάτι παραπάνω από μία απλή νίκη ήταν αυτή της Ζακύνθου την Κυριακή (07/12) απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «κυανοκίτρινοι» πάτησαν στην κορυφή της βαθμολογίας, πανηγύρισαν την πιο ευρεία νίκη τους (5-1) στη Football League και είδαν τον Νίκο Βαρέλα να γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κάνει χατ - τρικ με τη φανέλα της σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκτός αυτού, όμως δημιούργησαν ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό στους οπαδούς και θα προετοιμαστούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν και έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Το Σάββατο (13/12) η ομάδα του Ιονίου υποδέχεται τη Λαμία και ο τεχνικός, Ντάνι Ακίνο αναμένεται να παρακολουθήσει το βράδυ τον αγώνα των «κυανόλευκων» απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Αργεντινός γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η πιο δύσκολη για φέτος και η πρώτη από την «καυτή» δυάδα που περιμένει τους νησιώτες πριν από το εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή.

Last modified onΔευτέρα, 08 Δεκέμβριος 2014 11:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep