Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ματς ορόσημο για πεντάδα»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για την σημασία που έχουν οι νίκες σε τέτοιους αγώνες, για την υπέρβαση του Αχαρναϊκού.

Ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου χαρακτήρισε δίκαιο το 0-0 με τον Άλιμο και τόνισε πως δεν πήραν οι παίκτες του πολλές ατομικές προσπάθειες στην επίθεση.   

«Εμείς οι προπονητές βάζουμε στόχο ορισμένα παιχνίδια που είναι τα σημαντικά για να μπορέσεις να κάνεις το παραπάνω βήμα. Είναι παιχνίδια ορόσημο που μπορεί να σε πάει στην πεντάδα της βαθμολογίας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που έχει δείξει στοιχεία σε όλους τους αγώνες της και έχει αλλάξει προπονητή. Μπήκαμε καλά στο ματς και είχαμε δοκάρι και φάσεις από τα πλάγια.

Όσο περνούσε ο χρόνος ήταν λογικό να γίνεται πιο δύσκολο. Υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση και περίμενα από τους παίκτες μου να πάρουν προσπάθειες και να απειλήσουμε. Με την είσοδο του Καλογερόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο επικίνδυνοι, αλλά δεν βγήκαν οι φάσεις από τους παίκτες μου. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και πρέπει εμείς να βελτιωθούμε στις προσωπικές ενέργειες. Οι παίκτες προσπάθησαν. Συγχαρητήρια στον Άλιμο για την παρουσία του» ήταν τα λόγια του.

Last modified onΚυριακή, 07 Δεκέμβριος 2014 23:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep