Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ελπίζω να τη σώσουμε»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης διαπίστωσε πρόβλημα στην τελική πάσα για τον Τύρναβο.

Έπειτα από το 0-0 του Τυρνάβου απέναντι στον Πιερικό ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας, Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε:

«Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι. Γιατί αν κερδίζαμε θα ξεφεύγαμε από τις τελευταίες θέσεις και έτσι όπως είναι τα αποτελέσματα τώρα θα βάζαμε τέσσερις ομάδες από κάτω. Δεν ήρθε η νίκη σίγουρα η προσπάθεια έγινε. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι σαν ομάδα με ένα πλάνο καλό, αλλά δυστυχώς στην τελική πάσα είχαμε πρόβλημα και δεν μπορούσε να έρθει το γκολ.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, δουλεύουμε πάρα πολύ αυτές τις μέρες στην προπόνηση και ελπίζω με την δουλειά που βγάζουν θα ρθουν και οι νίκες και ελπίζω την ομάδα του Τυρνάβου να την σώσουμε. Δεν μπορούμε να πούμε πάρα πολλές στις κουβέντες κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι τώρα να δουλέψουμε και να παίρνουμε βαθμούς ώστε να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη. Να ευχηθώ και εγώ στον Πιερικό καλή συνέχεια και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

O Γιάννης Στεργιανός είπε: «Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας ότι να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα όπως ο Πιερικός, ξέραμε ότι θα λειτουργήσει αμυντικά απέναντί μας και ο στόχος ήταν να διασπάσουμε αυτή την άμυνα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και χάσαμε αυτούς τους πολύτιμους δύο βαθμούς.

Πιστεύω πως ένα γρήγορο γκολ θα μας έλυνε τα πόδια και θα μας έδινε ώθηση προς τη νίκη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε πλέον τα λόγια είναι περιττά. Πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε στον επόμενο αγώνα τους τρεις βαθμούς».

Πηγή: larissasportnews.gr

Last modified onΚυριακή, 07 Δεκέμβριος 2014 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep