Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Και πέναλτι και αποβολή»

Ο Δημήτρης Ζουλιώτης χαρακτήρισε οδηγό τη νίκη της Λαμίας στην Καρδίτσα.

Για την πολυσυζητημένη φάση του πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Λαμίας μίλησε ο Δημήτρης Ζουλιώτης και τόνισε ότι όχι μόνο υπήρξε παράβαση, αλλά έπρεπε να αποβληθεί ο Νίκιτς της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Όπως δήλωσε ο αμυντικός των «κυανόλευκων»:

«Ξέραμε ότι για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς σε μία έδρα όπως αυτή της Αναγέννησης Καρδίτσας έπρεπε να καταθέσουμε την ψυχή μας κι αυτό έγινε ειδικά όταν η ομάδα έμεινε με 10 παίχτες. Θεωρώ ότι έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι από πλευράς φάσεων, κρίθηκε στη δύναμη κι εμείς αντεπεξήλθαμε σ’αυτόν το τομέα.
Για το πέναλτι πιστεύω ότι υπήρξε παράβαση, όπως πιστεύω ότι είναι και αποβολή. Από εκεί και πέρα αυτό το τρίποντο είναι οδηγός για εμάς για τη συνέχεια. Σειρά έχει το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου θα προσπαθήσουμε και πάλι να κάνουμε κατάθεση ψυχής, για να κατακτήσουμε τους τρεις πόντους, γιατί για να μείνεις στην κορυφή χρειάζεται ψυχή.

Να δώσω συγχαρητήρια και στους 22 ποδοσφαιριστές, γιατί όταν παίζεις σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο με κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα, κάθε άλλο παρά αξιοσημείωτο είναι. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίτσας γιατί είναι μία ομάδα δουλεμένη και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο και στον Σάκη Θεοδοσιάδη που κάνει εξαιρετική δουλειά».

Last modified onΔευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 16:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep