Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Περίμενα περισσότερα»

Ο Γιώργος Φοιρός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση απέναντι στην Ερμιονίδα Ο Γιώργος Φοιρός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση απέναντι στην Ερμιονίδα

Προβληματίστηκε ο Γιώργος Φοιρός από την εμφάνιση του Ηρακλή Ψαχνών κόντρα στην Ερμιονίδα.

Κατώτερος των προσδοκιών παρουσιάστηκε την Κυριακή (30/11) ο Ηρακλής Ψαχνών απέναντι στην Ερμιονίδα με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα. Ο τεχνικός Γιώργος Φοιρός παραδέχθηκε στο flnews.gr ότι η ομάδα της Εύβοιας δεν ήταν καλή στο συγκεκριμένο ματς.

Σχολιάζοντας τον αγώνα στο Κρανίδι, ο έμπειρος προπονητής σχολίασε: «Δεν ήταν καλή η εικόνα μας. Περίμενα περισσότερα από την ομάδα, ειδικά μετά τα όσα είχα δει στο τελευταίο φιλικό κόντρα στον Λεβαδειακό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε όμως και πάλι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Προφανώς, μία τέτοια ερμφάνιση προκαλεί προβληματισμό. Θα συνεχίσουμε, πάντως, τη δουλειά μας με στόχο να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Τέλος, ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση της αναμέτρησης με την Ερμιονίδα και για τον λόγο αυτό δεν αγωνίστηκε. Τη Δευτέρα δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα και ακολούθησε θεραπεία.

Last modified onΔευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 13:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep