Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δεν υπάρχουν εύκολα ματς»

Ο Γιώργος Βαζάκας έμεινε ευχαριστημένος από τον βαθμό με την Καλλιθέα και την αντίδραση του Αχαρναϊκού μετά την διακοπή.

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας έμεινε ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Γιώργος Βαζάκας, που είχε άγχος για την αντίδραση της ομάδας του μετά την διακοπή.
«Το βασικό πρόβλημα και για τις δύο ομάδες ήταν το μεγάλο διάστημα της αποχής από τους αγώνες. Αυτές οι τρεις εβδομάδες χωρίς αγώνες ήταν φυσικό να επηρεάσουν την ομάδα που είχε βρει έναν ρυθμό και φυσικά κανείς δεν ήξερε πως θα βγει αυτό σε επίσημο αγώνα. Το ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την Καλλιθέα που είναι καλή και ποιοτική ομάδα και άλλαξε προπονητή το έκανε ακόμη πιο δύσκολο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα επειδή η θέση της Καλλιθέας στην βαθμολογία είναι πλασματική και θα βρει τον δρόμο της.
Τώρα μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άλιμο στην έδρα μας και πρέπει να καταλάβουν όλοι πως αυτή τη σεζόν το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και όλες οι ομάδες μπορούν να σου κάνουν ζημιά. Όποιος υποτιμήσει αντίπαλο θα το πληρώσει ακριβά και φυσικά δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα το κάνουμε. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για αυτό το δύσκολο ματς που έρχεται».

Last modified onΚυριακή, 30 Νοέμβριος 2014 23:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep