Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρέπει να ενισχυθούμε στην επίθεση»

Ο Μιχάλης Ζιώγας τόνισε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου Ο Μιχάλης Ζιώγας τόνισε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Μιχάλης Ζιώγας τόνισε ότι ο Πιερικός χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, στάθηκε ο προπονητής του Πιερικού, Μιχάλης Ζιώγας, που πάντως τόνισε πως πρέπει να υπάρξει ενίσχυση στη «γραμμή κρούσης». Παράλληλα, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολύ καλούς παίκτες και εμπειρίες από τη Σούπερ Λίγκα. Αντιμετωπίσαμε ομάδες που είναι τα φαβορί και τελειώσαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Βλέποντας αυτά τα παιχνίδια, καταλαβαίνω ότι είμαστε εντός στόχου. Μέσα από όλη αυτή την προσπάθεια και για να μπορέσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, θα πρέπει να ενισχυθούμε στο επιθετικό κομμάτι. Αν έρθουν κάποιοι παίκτες που θα βοηθήσουν, θα γίνει μία πολύ καλή ομάδα», είπε αρχικά ο Λαρισαίος προπονητής.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Στο δεύτερο ατυχήσαμε και ήταν ένα μικρό σοκ για εμάς».

Ο Ζιώγας ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του κάνοντας αναφορά στη διαιτησία: «Δεν θέλω να σχολιάζω τη διαιτησία αλλά όσοι είδαν το παιχνίδι είδαν πολλά περισσότερα πράγματα. Θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα».

(πηγή: magnesiasports.gr)

Last modified onΚυριακή, 30 Νοέμβριος 2014 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep