Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στην αποστολή Μουσταφίδης, Στάικος

Στην αποστολή της Ερμιονίδας για το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών συμπεριλήφθηκαν οι Παύλος Μουσταφίδης και Θανάσης Στάικος.

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/11) η τελευταία προπόνηση της Ερμιονίδας στο γήπεδο της Ερμιόνης εν όψει της συνάντησης της Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και χαλάρωμα.

Ο τεχνικός Ρομπέρτο Μπολάνο ανακοίνωσε, στη συνέχεια, την αποστολή που θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής. Σε αυτήν περιλαμβάνεται ο προερχόμενος από τραυματισμό Παύλος Μουσταφίδης αλλά η συμμετοχή του στο ματς θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Παρών είναι και ο Θανάσης Στάικος, που επανέρχεται έπειτα από απυσία έξι μηνών.
Την αποστολή απαρτίζουν οι Πονηρός, Πουρής, Μουσταφίδης, Ιασωνίδης, Τζανής, Λαζάρου, Κολόκας, Σαμαράς, Τούτοριτς, Σβόγιτς, Ταπέ, Κιοσσές, Σιμελίδης, Όμο, Παβίσεβιτς, Βλαχόπουλος, Σχοινάς, Παπανικολάου, Στάικος και Τσακόν.

Αντίθετα, αποκλείστηκαν οι Ραχιώτης, Ευθυμιάδης, Στοϊμίροβιτς, Καραδέμητρος και οι Μπουσινάκης, Γυφτοκώστας που δεν υπολογίζονται.

Last modified onΣάββατο, 29 Νοέμβριος 2014 12:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep