Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δίχως πίεση στις Σέρρες

Στην εξαιρετική της άμυνα και στην ψυχολογία, ποντάρει η Ζάκυνθος εν όψει του ματς με τον Εθνικό Σερρών.


Η Ζάκυνθος καταγράφει τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αναμετρήσεις της για το Πρωτάθλημα και θα αναζητήσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο κυριακάτικο (30/11) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών. Οι νησιώτες αναγνωρίζουν τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας του αγώνα ωστόσο εμφανίζονται αισιόδοξοι για την έκβασή του, κυρίως για δύο λόγους.
Ο πρώτος έχει να κάνει με την ψυχολογία. Η... προίκα των δώδεκα βαθμών επιτρέπει στους παίκτες του Ντάνι Ακίνο να παίξουν δίχως πίεση απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμη να γευτεί τη χαρά της νίκης και χρειάζεται πάση θυσία τους βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι το άγχος θα το έχουν οι γηπεδούχοι.
Παράλληλα, η Ζάκυνθος ποντάρει και στο μεγάλο της «όπλο» που είναι η άμυνα καθώς μετά από τέσσερα ματς έχει καταφέρει να διατηρήσει την εστία της απαραβίαστη. Το ίδιο θα επιχειρήσει να κάνει και την Κυριακή κόντρα μάλιστα σε μία ομάδα που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα.
Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι εκτός πλάνων βρίσκονται οι Δημήτρης Στασινόπουλος, Ανδρέας Πιτταράς, Σπύρος Αποστόλου και Αβραάμ Καραογλανίδης.

Last modified onΣάββατο, 29 Νοέμβριος 2014 10:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep