Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στόχος οι δύο πρώτες θέσεις»

Ο Σταύρος Παπανδρέου σέβεται τον Άλιμο, αλλά δεν φοβάται...

Τις καθιερωμένες δηλώσεις μετά την προπόνηση της Παρασκευής (28/11) του ΑΟΧ έκανε ο προπονητής, Σταύρος Παπανδρέου, ο οποίος την Κυριακή (30/11) απέναντι στον Άλιμο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του ως πρώτος τεχνικός των Κρητικών. Στάθηκε στα καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του στο φιλικό με τον ΟΦΗ και σημείωσε ότι επειδή οι «κυανόλευκοι» έχουν στόχο την πρώτη δυάδα, τότε θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί με ομάδες που βρίσκονται από τη μέση και κάτω στη βαθμολογία της Super League.

Για το ντεμπούτο του απέναντι στον Άλιμο:

«Κατά μία έννοια θα είναι το ντεμπούτο μου. Είμαι τρεις μήνες στην ομάδα, δεν είμαι ξένος. Είδαμε απέναντι στον ΟΦΗ ότι τα παιδιά μπορούν να υλοποιήσουν αυτά που σχεδιάζουμε. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα πλεονεκτήματά μας και να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία. Το διάστημα της αποχής επιδιώξαμε να κρατήσουμε την ομάδα σε ένα υγιές αγωνιστικό επίπεδο χωρίς σκαμπανεβάσματα, ώστε την Κυριακή να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και ο ΑΟΧ να νικήσει και να τελειώσει με αυτή την υποχρέωση, όπως του αρμόζει».

Για την αλλαγή προπονητή στην αθηναϊκή ομάδα:

«Δεν μας απασχολεί. Τομ αντίπαλο απασχολεί. Εμείς σεβόμαστε όλες τις ομάδας και το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς. Εμείς έχουμε στόχους μεγαλύτερους από τον Άλιμο και εμείς καλούμαστε να καθορίζουμε τον ρυθμό του αγώνα».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν ήταν ευεργετική:

«Θα φανεί την Κυριακή. Με τον ΟΦΗ δείξαμε θετικά πράγματα. Δεν προσπαθούμε να αλλάξουμε κάτι που δεν υλοποιείται. Ξέρουμε το ταβάνι μας σε φυσική κατάσταση και τι τακτικές προσαρμογές μπορούμε να ακολουθήσουμε. Κοιτάμε να πάρει η ομάδα ό,τι καλύτερο. Στόχος είναι η κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων, γι' αυτό πρέπει να ανταγωνιζόμαστε ομάδες της Super League που βρίσκονται από τη μέση και κάτω. Αλλιώς ο στόχος θα είναι διαφορετικός».

Ο Βαγγέλης Γκότοβος ανέφερε:

«Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Εμείς πάμε σε όλα για τη νίκη. Ο Άλιμος είναι βελτιωμένη ομάδα. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και με τη δουλειά που θα κάνουμε θα πάμε να κερδίσουμε. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το παιχνίδι. Οι διακοπές και οι αλλαγές προπονητών φέρνουν μία σύγχυση, αλλά η ομάδα μας είναι έμπειρη και ξέρει να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΠαρασκευή, 28 Νοέμβριος 2014 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep