Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανυφαντάκης: «Επαγρυπνούμε»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος Ο Κώστας Ανυφαντάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος

Στις δυσκολίες του κυριακάτικου (30/11) αγώνα με τον Φωστήρα αναφέρθηκε ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Τον Φωστήρα θα υποδεχθεί την Κυριακή η Επισκοπή και ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης θυμηθηκε την περισινή ήττα με 3-0 στον Ταύρο, υπογραμμίζοντας πως σε αντίθεση με εκείνο το ματς, αυτή τη φορά θα υπάρχει επαγρύπνηση. Ο προπονητής του συγκροτήματος του Ρεθύμνου εξέφρασε, παράλληλα, την ικανοποίησή του για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

«Είμαστε έτοιμοι κι επιτέλους παίζουμε και 'μεις μετά από καιρό. Το κυριακάτικο ματς είναι πολύ δύσκολο γιατί ο Φωστήρας έχει ανάγκη τους βαθμούς. Προσωπικά εμένα, μου θυμίζει το περσινό μεταξύ μας παιχνίδι, μιας και τότε, είχαμε πιαστεί στον ύπνο… Τώρα επαγρυπνούμε ξέροντας πόσο επικίνδυνο παιχνίδι μπορεί να γίνει.  Ευελπιστούμε να φτάσουμε στη νίκη γιατί η δύσκολη σειρά των αγώνων συνεχίζεται με Παναχαϊκή (εντός) και ΑΕΚ (εκτός)», είπε χαρακτηριστικά ο Ανυφαντάκης σε δηλώσεις του στο σάιτ της ΠΑΕ.

Τέλος, οι προπονήσεις της Παρασκευής (28/11) και του Σαββάτου (29/11) θα πραγματοποιηθούν στο ΔΑΚ Γάλλου.

Last modified onΠέμπτη, 27 Νοέμβριος 2014 12:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep