Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελτιωμένη παρά την ήττα

Η Επισκοπή ηττήθηκε 2-0 από τον Εργοτέλη.

Μετά την ήττα από τον Πλατανιά το Σάββατο (22/11) η Επισκοπή έδωσε και δεύτερο φιλικό παιχνίδι την Κυριακή (23/11), αυτή τη φορά στο βοηθητικό του Παγκρητίου απέναντι στον Εργοτέλη. Η ομάδα του Ρεθύμνου ηττήθηκε 2-0, όμως παρουσίασε καλύτερη εικόνα, με τον τεχνικό, Κώστα Ανυφαντάκη να μένει σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος.

Η Επισκοπή δημιούργησε ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας έμειναν οι Παπαδήμας (κάκωση στον ποδοκνημική), Δελήμπασης (ασθενής) και Βιτώρος (υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική.

Ο Γουναρίδης στο 14' έσωσε την εστία του σε σουτ του Γιουσούφ, ενώ στο επόμενο δίλεπτο απείλησαν για την Επισκοπή οι Δουμάνης, Νικόλτσης με άστοχες προσπάθειες. Οι Ρεθυμνιώτες είχαν δοκάρι στο 32' με τον Βελονάκη έπειτα από μπαλιά του Τζανάκη και τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο 45λεπτο, οπότε οι φιλοξενούμενοι είχαν κόντρα τον ισχυρό άνεμο.

Συγκεκριμένα, στο 50' μετά από λάθος στην άμυνα ο Γιουσούφ με πλασέ έπειτα από ασίστ του Χαλκιαδάκη. Ακολούθησαν δύο δοκάρια από τους Νόσκοβιτς (με σουτ στο 60'), Χαντί (74' με εκτέλεση κόρνερ) και το 2-0 διαμόρφωσε ο Στογιάνοβιτς στο 87' μετά από μπαλιά του Γιουσούφ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι (46' Δερμιτζάκης), Τζανακάκης, Σηφάκης (75' Βογιατζής), Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ, Γκέντζογλου, Γιουσούφ, Χαντί (75' Στογιάνοβιτς), Μπρούνο, Νοσκοβιτς (75' Γεωργαντόπουλος).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης (30' Κελαϊδής, 60' Νικηφόρος), Τζανάκης (50' Μανουσάκης), Λάμπρου (46' Λιονάκης), Μαραθιανός (80' Νεμπιάι), Μποτωνάκης (46' Βουρβαχάκης), Πιθαρούλης (65' Φοβάκης), Βιγιαφάνε (60' Σπανός), Πετράκος, Δουμάνης (45' Τριχάκης), Βελονάκης (50' Δρακάκης), Νικόλτσης (46' Ράντοβιτς).

Last modified onΚυριακή, 23 Νοέμβριος 2014 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep