Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση

Ο Θεοδόσης Χριστόπουλος πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στον Πανηλειακό.

Ο πρόεδρος του Πανηλειακού Θεοδόσης Χριστόπουλος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρώτη» έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Αρχικά, ζήτησε από τον προπονητή Ηλία Φυντάνη και τον γενικό αρχηγό Γιώργο Λαμπρόπουλο να... ηρεμήσουν και να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και εν συνεχεία έκανε έκκληση για υπομονή στους παίκτες, προαναγγέλοντας ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Παράλληλα, σχολίασε και τις τελευταίες δηλώσεις του Άλεξ Ολίβα ζητώντας πρώτα πράξεις και μετά ανακοινώσεις.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις Χριστόπουλου: «Θα ήθελα να ζητήσω να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Και οι δύο πλευρές να ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους για το καλό της ομάδας. Ο κ. Φυντάνης είναι ο προπονητής του Πανηλειακού και χαίρει της απόλυτης στήριξης της διοίκησης αλλά και ο ο κ. Λαμπρόπουλος έχει αποδείξει ότι αγαπά τον Πανηλειακό και βοηθά την ομάδα. Θα ήθελα να παρακαλέσω και τους δύο να σταματήσουν αυτή τη συνεχιζόμενη διένεξη και να επικεντρωθούμε όλοι στο πώς θα βοηθήσουμε τον Πανηλειακό να επιτύχει τους στόχους του. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζω ότι δουλεύουν σκληρά και θέλω να τους πω ότι η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό τους, γνωρίζοντας όλες τις δύσκολες καταστάσεις που έχουν περάσει φέτος. Ζητώ να υπάρξει υπομονή για λίγες ημέρες. Ο μεγαλομέτοχος κ. Παπαγεωργίου και η διοίκηση θα κάνει όλες της απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να στηρίξει την ομάδα. Ο Πανηλειακός πρέπει μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να καταφέρει να πάρει κάποιους βαθμούς και τότε, τον Γενάρη, θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση τουλάχιστον πέντε παικτών κάτω των 24, για τους οποίους έχουμε αρχίσει να κινούμαστε».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ σχολίασε επίσης και την τελευταία ανακοίνωση του Άλεξ Ολίβα, στην οποία ο Ιταλός επιχειρηματίας ανέφερε ότι θα έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών και να αλλάξει το Δ.Σ. της ΠΑΕ: «Εγώ ξέρω ότι πρώτα προχωρά κανείς σε πράξεις και ύστερα σε ανακοινώσεις. Ας έρθει πρώτα ο κ. Ολίβα και οι Ιταλοί στην Ελλάδα και ας δώσουν τα συμφωνημένα χρήματα για να γίνει η μεταβίβαση της ΠΑΕ και ύστερα ας βγάλουν όσες ανακοινώσεις θέλουν και ας αλλάξουν όσα Δ.Σ. θέλουν. Προσωπικά δε με ενδιαφέρουν οι καρέκλες. Έχω γράψει τη δική μου ιστορία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, η οποία δεν αμφισβητείται. Αλλά ξαναλέω, πρώτα να εμφανίσουν τα χρήματα, να πάρουν την ΠΑΕ και ύστερα ας ανακοινώσουν ό,τι θέλουν και ας αλλάξουν όποιον θέλουν στο Δ.Σ. Προς το παρόν η μόνη η αλλαγή που έχει γίνει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ είναι η αποχώρηση του κ. Γιώργου Μπούγου από το Δ.Σ. και η είσοδος ενός άλλου μέλους (σ.σ. ο κ. Χριστόπουλος δεν θυμόταν το όνομα του νέου μέλους), αλλαγή, η οποία είναι προς δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ».

Last modified onΚυριακή, 23 Νοέμβριος 2014 12:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep