Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σα να είναι επίσημα...»

Πώς και πώς περιμένει η Επισκοπή τα δύο φιλικά με Πλατανιά και Εργοτέλη.

Διήμερο φιλικών θα διανύσει η Επισκοπή, η οποία το Σάββατο (22/11, 15:00) θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά και την Κυριακή (23/11, 18:00) τον Εργοτέλη. Για τα δύο αυτά τεστ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ρεθύμνου, Τάκης Διακάκης και σημείωσε ότι οι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» θα τα δουν ως... επίσημα.

Ο συνεργάτης του Κώστα Ανυφαντάκη δήλωσε:

«Αυτά τα δύο φιλικά με τις ομάδες επιπέδου Σούπερ Λιγκ, είναι πολύ σημαντικά γιατί θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το σύνολο των παικτών μας δίνοντάς τους σχεδόν όλο το χρόνο είτε στο ένα, είτε στο άλλο ματς. Τα φιλικά θα βοηθήσουν τα παιδιά ούτως ώστε να βρουν κάποιο ρυθμό λόγω της αγωνιστικής τους απραξίας αλλά και λόγω του ότι η δυναμική των αντιπάλων, είναι σημαντικό στοιχείο καθώς θα μας δώσει κίνητρο να αντιμετωπίσουμε τα ματς αυτά, σα να είναι επίσημα.

Οι συνεχόμενες αναβολές, στοιχίζουν καθώς, πότε η αναβολή του πρωταθλήματος στην αρχή, πότε το γηπεδικό, πότε το ρεπό που εκτίσαμε αλλά και τώρα η νέα αναβολή, είναι πράγματα που μας έχουν φέρει πίσω. Πιστεύουμε όμως ότι, το κενό αυτό θα καλυφθεί κατά κάποιο μέρος μέσω αυτών των φιλικών. Ελπίζουμε επίσης στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων προκειμένου, όλοι μας να ρίξουμε το βάρος στη σειρά των αγώνων».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Νοέμβριος 2014 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep