Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Έμεινε με 16 παίκτες!

Διαψεύσεις Λαμπρόπουλου, προσφυγή και αποχωρήσεις στον Πανηλειακό.

Εκτονώθηκε η ένταση μεταξύ του προπονητή του Πανηλειακού, Ηλία Φυντάνη και του γενικού αρχηγού, Γιώργου Λαμπρόπουλο. Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση σε ήρεμο κλίμα την Πέμπτη (20/11) και παρουσία όλου του τιμ ο δεύτερος υποστήριξε ότι τα τοπικά ΜΜΕ παρουσιάσαν διαφοροποιημένες τις δηλώσεις του στις οποίες ο ίδιος υποστήριζε ότι ο έμπειρος προπονητής τον χτύπησε!

Ο Φυντάνης σε επικοινωνία που είχε το flnews.gr μαζί του, χαρακτήρισε το όλο συμβάν επιστημονικής φαντασίας και υποστήριξε ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι η ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αποχωρήσεις, τραυματισμοί και προσφυγή!

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση προέκυψαν αποχωρήσεις και τραυματισμοί. Ο Πετρούσης κατέθεσε προσφυγή, ο Σέρα αναχώρησε για την Ιταλία και θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν, ενώ ο Νικολόπουλος υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 6 εβδομάδες.

Τραυματίες είναι ακόμα οι Χατζόγλου, Μαζιώτης, οπότε οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι πλέον... 16! Αυτοί θα παίξουν και το Σάββατο (22/11, 14:00) στο εντός έδρας φιλικό με την Αχαϊκή.

Last modified onΠέμπτη, 20 Νοέμβριος 2014 21:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep