Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νικητές στην Επανομή»

 Τα καλύτερα λόγια είπε για τους παίκτες του ο Δημητρίου

Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα μία ημέρα μετά την ισοπαλία (0-0) με την Αναγέννηση Επανομής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε: «Παρά το γεγονός ότι για μία ακόμη αγωνιστική υποχρεωθήκαμε να αγωνισθούμε με πολλές ελλείψεις και τεράστια προβλήματα, εν τούτοις οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και στάθηκαν φοβερά. Ας μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που είχε μόνον νίκες μέσα στο γήπεδο της, όμως κατορθώσαμε να περάσουμε αλώβητοι, ενώ με λίγη μεγαλύτερη προσοχή θα μπορούσαμε να πάρουμε και την νίκη. 

Προσωπικά αυτό το αποτέλεσμα μπορώ να το χαρακτηρίσω σαν νίκη και να απονείμω όλα τα συγχαρητήρια στους παίκτες κου που απέδειξαν ότι έχουν μεγάλη ψυχή. Άλλωστε αυτοί είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ξεπεράσουν και το σοκ με την πρωτόδικη απόφαση, όπου μηδενισθήκαμε στον αγώνα του Κυπέλλου και μας αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί.

Συμπληρώσαμε ήδη οκτώ σερί παιχνίδι αήττητοι στο πρωτάθλημα, υπολογίστε και τα δύο του Κυπέλλου, ενώ έχουμε μία από τις καλύτερες άμυνες, αφού έχουμε δεχθεί τρία γκολ όλα και όλα. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ και όλα αυτά εξαργυρώνονται μέσα στο γήπεδο, ενώ υπάρχουν όλες οι προοπτικές να πάμε ακόμη καλύτερα αν υπάρχουν τα ανάλογα εχέγγυα και βρεθούν ορισμένες λύσεις.

Ο Εθνικός Αστέρας έχει θαυμάσιο υλικό, εξαιρετικούς χαρακτήρες ποδοσφαιριστές και ασφαλώς τίποτε δεν είναι τυχαίο. Προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος που συνεργάζομαι με αυτούς τους παίκτες και κτυριοελτικ΄λα στερεύουν τα εγκωμιαστικά λόγια που έχω να πω».

Last modified onΠέμπτη, 05 Ιανουάριος 2012 15:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep