Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τους είδε όλους ο Χαραλαμπίδης

Ο Τύρναβος επικράτησε 4-0 της ομάδας Νέων. Ανακοινώθηκε ο Μάγγος.

Χρόνο συμμετοχής σε 22 ποδοσφαιριστές έδωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (19/11) που έδωσε ο Τύρναβος απέναντι στην ομάδα Νέων. Οι μεγάλοι επικράτησαν 4-0, με τον νέο προπονητή να βλέπει και τους νεαρούς σε δράση. Σκόρερ χρίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι Τσούκαλος, Ιβανίδης, ενώ δύο φορές βρήκε δίχτυα ο Σολφερίνο στο δεύτερο 45λεπτο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης: Ντάλλας, Καραμανλής, Σουλιώτης, Μπράνκοβιτς, Στεργιανός, Ιβανίδης, Ντατίδης, Σκαθαρούδης, Ότα, Ζυγκερίδης, Τσούκαλος. Έπαιξαν και οι: Μάλτζαρης, Σουλιώτης, Σιάτρας, Πεχλιβανόπουλος, Χαλούλος, Μιλουτίνοβιτς, Ποκόνγκ, Σολφερίνο, Ιβανίδης, Γεωργίου, Χριστίδης.

ΝΕΟΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Θανάσης Κουτσαφτίκης): Χαρισόπουλος, Δάσσιος, Ανδρέου, Ακρίβος, Ντιντής, Μαχαίρας, Τασιούλης, Καρβούνης, Μεζίνης, Νούσιος, Αλεξίου. Έπαιξαν και οι: Παναγιώτου, Καρακώστας, Μητσιογιάννης, Πρατσίλας, Μάντζαρης, Τσεκούρας, Λόλας (Μακρής 60'), Λίταινας, Παπαχρήστος, Πέρπερας, Βογιατζής.

* Στον πάγκο κάθισε στο πλευρό του Χαραλαμπίδη για πρώτη φορά ο νέος βοηθός, Γιάννης Μάγγος, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει: «Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ θέλει να καλωσορίσει και επίσημα τον κ. Μάγγο στην οικογένεια του Τυρνάβου και να του ευχηθεί καλή δύναμη με υγεία πάνω από όλα».

Last modified onΤετάρτη, 19 Νοέμβριος 2014 21:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep