Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μόνο... Μεγάλη Παρασκευή»

Για λογική του παραλόγου έκανε λόγο ο Παύλος Μυροφορίδης.

Σχετικά με τη νέα αναβολή στο πρωτάθλημα της Football League, την ενίσχυση και τις αγωνιστικές Παρασκευές του Ηρακλή μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο Παύλος Μυροφορίδης. Όπως δήλωσε: «Προετοιμαζόμαστε ξανά για πρεμιέρα. Φέτος θα κάνουμε 2-3 πρεμιέρες. Και το καλοκαίρι έγινε το ίδιο. Είναι λογική του παραλόγου. Δεν ξέρω ποιος πραγματικά τιμωρείται αν δεν παίζουν οι ομάδες. Ποιος τιμωρείται; Δε θα μας απαντήσει κανείς…».

Για το αν υπάρχει λύση στα προβλήματα τόνισε:

«Το να την έχω εγώ στο μυαλό μου δεν κερδίζει τίποτα κανείς. Αν θες να βοηθήσεις και να καθαρίσεις το προϊόν σου, το ποδόσφαιρο, ορίστε, να το πράξεις. Το να μην παίζουν οι ομάδες μια Κυριακή, να μην παίξει ο Ηρακλής την Παρασκευή στις 14 υπό τον φόβο επεισοδίων για τις 17 του Νοέμβρη τι να πω… Δεν υπάρχει λύση. Αν θέλουν να το λύσουν μπορούν σ’ ένα βράδυ. Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν θέλουν. Μεσοβέζικη λύση είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα να θυμίζουν σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου ότι υπάρχουν περίεργα παιχνίδια».

Για τους ορισμούς ημέρα Παρασκευή:

«Η Παρασκευή είναι κακή μέρα για τον φίλαθλο, για τον οπαδό. Να δει την ομάδα του και να την ακολουθήσει. Το να βάζουν μια ομάδα συνέχεια να παίζει Παρασκευή μόνιμα, την εξοντώνουν χωρίς λόγο, γιατί διώχνουν τον κόσμο της. Δεν μας ρώτησε κανείς τι δυναμική μπορεί να μας πάρει. Είναι όμως πολύ περίεργο να παίζει μόνο ο Ηρακλής Παρασκευή και να μην παίζει καμία άλλη ομάδα. Εμείς θα παίξουμε δηλαδή φέτος όλες της Παρασκευές εκτός από τη Μεγάλη Παρασκευή.

Θεωρώ πως ο ΟΤΕ TV παίρνει αυτές τις αποφάσεις. Αποδεικνύεται πως είμαστε η πιο εμπορική ομάδα, αφού μόνο εμείς παίζουμε Παρασκευή, η ΑΕΚ παίζει μόνιμα Κυριακή, η ΑΕΛ το ίδιο και παίζουν και για ξεκάρφωμα καμιά Δευτέρα. Εμείς δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ασχετα αν αυτό μας βολεύει ή όχι. Είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοζόμαστε σε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ξεκινήσαμε με 4 νίκες και έχουμε πλέον να παίξουμε αγώνα ένα μήνα, κάπου λες κάτσε τι γίνεται. Δηλαδή θα έρθουν τώρα μετά από ένα μήνα να μας πούνε ξαναπαίξει. Κάνε άλλη μία πρεμιέρα. Εχουμε μία νεανική ομάδα. Πίστεψαν τα παιδιά στους εαυτούς τους και αυτός είναι ο οδηγός μας για την συνέχεια. Για μένα η ομάδα δεν έχει ταβάνι».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις:

«Μεταγραφές δεν μπορούμε να κάνουμε πέρα από μία πάνω των 24αρων. Κάτω των 24αρων δεν θα βρούμε πιστέψτε με κάτι καλύτερο από αυτούς που έχουμε. Οι περιορισμοί βάζουν κόκκινες γραμμές. Μας ικανοποιεί το γεγονός πως δεν καιγόμαστε να αλλάξουμε την ομάδα. Θα κάνουμε δύο κινήσεις ουσίες και προσεγμένες ου θα δώσουν το βάθος για το μετά που έρχεται. Ερχεται γολγοθάς με εμβόλιμες αγωνιστικές. Οι δύο παίκτες που θα έρθουν θα δώσουν πολλά στην ομάδα».

Για την πρόθεση του Παπαθανασάκη να κάνει γήπεδο, είπε:

«Η Μίκρα είναι μαγική. Ηταν παρατημένη, αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Στο γηπεδικό κομμάτι, σίγουρα ο Ηρακλής θέλει γήπεδο 20.000-25.000 να κάνει το δικό του παλάτι, για να φύγει από το χάος του Καυτανζογλείου. Ενα δικό σου γήπεδο σε μεγαλώνει πολύ».

Για τον προπονητή της ομάδας:

«Είναι πολύ σημαντική η δουλειά που κάνει ο προπονητής μας. Πολύ καλή. Οι παίκτες έχουν να δώσουν πολλά. Αυτό οφείλεται στον προπονητή. Παίρνει το 100% από όλους τους παίκτες. Ο Νίκος (σ.σ. Παπαδόπουλος) είναι άψογος, κάτι παραπάνω από καλός. Είναι τεράστια η συμβολή του στην εικόνα της ομάδας».

 

Last modified onΔευτέρα, 17 Νοέμβριος 2014 20:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep