Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πίκρα στον ΟΦΗ

Διαβάστε τις δηλώσεις ποδοσφαιριστών της ομάδας του Ηρακλείου μετά το 3-3 με τον Λεβαδειακό.

 

Ουκάρ Κένταλ: «Είναι πολύ κρίμα. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα ξανά, όμως το τελικό σκορ με αρρώστησε».

 

Ιβάν Ρούσεφ: «Εβαλα γκολ αλλά το καλύτερο θα ήταν να κερδίζαμε. Προχωράμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε γιατί είμαστε καλή ομάδα. Δεν κερδίσαμε σήμερα, δεχθήκαμε ένα απίστευτο γκολ και τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα θέλαμε. Μακάρι το δικό μου γκολ να ήταν αυτό που θα έδινε τη νίκη. Έχουμε τώρα τα υπόλοιπα παιχνίδια που αν καταφέρουμε να τα κερδίσουμε θα παραμείνουμε πρώτοι».

 

Παναγιώτης Ζορμπάς: «Είμαστε στεναχωρημένοι με την εξέλιξη του αγώνα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να προχωρήσουμε. Ήμασταν κουρασμένοι, ίσως όχι πολύ προσεκτικοί στο τέλος και δεχθήκαμε το γκολ. Η άνοδος είναι στα χέρια μας. Δεν φοβόμαστε κανέναν και θα πάμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».

 

Βασίλης Ρόβας: «Ήταν δύσκολο, ήμασταν δυο φορές πίσω στο σκορ, καταφέραμε το γυρίσαμε το παιχνίδι, ενώ προηγηθήκαμε κιόλας, αλλά ο νόμος του ποδοσφαίρου ήταν εναντίων μας. Συνεχίζουμε όμως, να βάλει ο Θεός το χέρι του να τα καταφέρουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν φοβόμαστε τίποτα, έχουμε διαφορά από τους αντιπάλους μας και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε. Είμαστε απογοητευμένοι, κάναμε ότι μπορούσαμε και συνεχίζουμε με όσα ψυχικά αποθέματα έχουμε».

 

Λεωνίδας Καμπάνταης: «Προσωπικά με αφήνει με πίκρα το σημερινό, είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Είναι εγκληματική αυτή η απόφαση να παίζουμε όχι μόνο εμείς αλλά και όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τίποτα πέραν του ενός πόντου και να προσπαθήσουμε να είμαστε καλοί στα επόμενα, αλλά να μην έχουμε και υπερβολικές απαιτήσεις από παίκτες που απροπόνητοι και χωρίς προετοιμασία κάνουν μια τέτοια προσπάθεια».

 

Αρης Γαλανόπουλος: «Δεχτήκαμε ένα αναπάντεχο τέρμα και δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε αισιόδοξοι και εξακολουθούμε να έχουμε το πλεονέκτημα. Με ψυχή, δύναμη και τον κόσμο στο πλευρό μας θα τα καταφέρουμε. Το είχαμε πει και πριν ότι αν γίνουν play off θα είναι κάτω από αντίξοες συνθήκες. Οφείλουμε να σεβαστούμε την ομάδα και να παίξομε για ιστορία της».

 

Γιώργος Κατσικογιάννης: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεχτήκαμε στις καθυστερήσεις το γκολ, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Έχουμε άλλες τέσσερις αγωνιστικές. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και έχουμε καλή ομάδα. Φαβορί δεν υπάρχουν στα play off. Είναι όλες οι ομάδες καλές. Εμείς είμαστε καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

 

Για τη διαδικασία των play off ο Κατσικογιάννης είπε: «Είναι για γέλια. Ήρθαμε εδώ από τις παραλίες, χωρίς προετοιμασία. Είμαστε, όμως υποχρεωμένοι να σεβαστούμε την απόφαση και να κάνουμε το καθήκον μας».

 

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, τέλος, συμπλήρωσε: «Θα γυρίσω στον Ολυμπιακό μετά τα play off. Θα δούμε τι θα γίνει. Έχω αρκετές προτάσεις στα χέρια μου».

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep