Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η πρώτη νίκη άλλαξε την κατάσταση»

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης θεωρεί ότι η ομάδα του δικαιούταν περισσότερους βαθμούς Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης θεωρεί ότι η ομάδα του δικαιούταν περισσότερους βαθμούς

Ανεβασμένη είναι η ψυχολογία στον Αγροτικό Αστέρα, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βοσνιάδη.


Ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Βοσνιάδης μίλησε στη «Metrosport» και τόνισε ότι η πρώτη νίκη επί του Τυρνάβου τόνωσε το ηθικό στις τάξεις των «σταχυοφόρων», ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως η διακοπή ωφελεί την ομάδα καθώς θα μπορέσει να δουλέψει εν όψει της συνέχειας.

«Το κλίμα είναι καλύτερο, είναι ανεβασμένη η ψυχολογία, μετά από την πρώτη μας νίκη. Δεν ήταν τυχαία. Ήμασταν άτυχοι στα προηγούμενα παιχνίδια, αφού δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Εφόσον ήρθε το αποτέλεσμα που ψάχναμε, έχει αλλάξει η κατάσταση. Θέλαμε ένα αποτέλεσμα για να πατήσουμε καλύτερα στα πόδια μας, να δούμε με άλλη αισιοδοξία πλέον τη συνέχεια», είπε ο Βοσνιάδης.

Αναφερόμενος στη διακοπή, είπε: «Δεν έχουμε πρόβλημα. Όποτε μας χρειαστεί να παίξουμε, θα το κάνουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να δουλέψουμε περισσότερο ως ομάδα για να προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα».

Για την πρόσληψη του Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο, σημείωσε: «Είναι έμπειρος τεχνικός. Έχει παραστάσεις πολλές από την κατηγορία. Περνάει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και πιστεύω θα μας βοηθήσει».

Τέλος, για τη συνάντηση με τον Αιγινιακό στον Εύοσμο. «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσιυμε την έδρα μας και να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Θέλουμε να εκπληρώσει η ομάδα τον στόχο της. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Θα δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια».

Last modified onΔευτέρα, 17 Νοέμβριος 2014 10:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep