Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να σηκώσω την ομάδα λίγο πιο ψηλά»

Ο Σταύρος Παπανδρέου χαρακτήρισε τιμητική την πρόταση του ΑΟ Χανίων Ο Σταύρος Παπανδρέου χαρακτήρισε τιμητική την πρόταση του ΑΟ Χανίων

Πιο επιθετικό θέλει να κάνει τον ΑΟ Χανιά ο Σταύρος Παπανδρέου, που τόνισε ότι στόχος είναι η άνοδος.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των Χανίων έκανε ο Σταύρος Παπανδρέου, ο οποίος υπογράμμισε ότι το νησί δικαιούται να έχει ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Αναφέρθηκε στους στόχους του αλλά και στην αγωνιστική του φιλοσοφία και υπογράμμισε ότι θέλει να σηκώσει τα Χανιά λίγο ψηλότερα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Παπανδρέου δήλωσε: «Είναι μία ομάδα που εκτιμώ απεριόριστα, από πλευράς διοικητικής και από πλευράς  μακροπεριβάλλοντος, δηλαδή και το νησί και γενικότερα τον ποδοσφαιρικό κόσμο των Χανίων. Πρόκειται για τιμητική πρόταση για μένα. Παραιτήθηκα για λόγους δεοντολογίας όταν παραιτήθηκε ο κ. Παπαδόπουλος. Η ομάδα εξέτασε τα δεδομένα, προφανώς μίλησε και με άλλους προπονητές. Πρέπει να εκτίμησε ορισμένα πράγματα από μένα. Εγώ αποδέχθηκα την πρόταση γιατί είμαι προπονητής UEFA Pro, έχω παραστάσεις από τη Β' Εθνική και τη Γ' και τη Δ' και το εξωτερικό. Είμαι επαγγελματίας προπονητής, με περισσότερες από 360 συμμετοχές, με τρία χρόνια στο εξωτερικό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να διατηρήσουμε την ομάδα στις υψηλές θέσεις και να κάνει το βήμα ώστε να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση μέσα από τα μπαράζ».

Σε ερώτηση αν ο στόχος παραμένει ο ίδιος, ο Παπανδρέου συμπλήρωσε: «Και αυξάνεται. Τόσο στο θέμα της προαγωγής της ομάδας όσο και σε κάποια άλλα που έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση και είμαστε σύμφωνοι ότι θα πρέπει να αρχίσει να μπαίνει σε διαφορετικά καλούπια. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Έχουμε ομάδα με μεγάλη δυναμική. Τα Χανιά αξίζουν να έχουν ομάδα στη Σούπερ Λίγκα».

Για τη διακοπή του Πρωταθλήματος είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα κάνει κακό ή ότι είναι προς όφελός μας. Είμαστε υποχρεωμένοι εκτός από την προγραμματισμένη προπονητική διαδικασία, να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τους αστάθμητους παράγοντες, όπως αυτός. Για αυτό είμαστε εδώ».

Σχετικά με την αγωνιστική του φιλοσοφία, ανέφερε: «Θα προσπαθήσω να σηκώσω την ομάδα λίγο πιο ψηλά. Να αποφορτίσω τους επιθετικούς παίκτες από τα πρόσθετα αμυντικά καθήκοντα, η βάση της ομάδας να παράγεται από τον χώρο του κέντρου και γενικότερα να έχουμε περισσότερη ταχύτητα στο παιχνίδι, όπως και παραγωγή φάσεων. Θα επιχειρήσουμε να πάμε σε πιο υψηλό ρίσκο παιχνιδιού. Όταν επιλέγεις αυτόν τον τρόπο υπάρχει ρίσκο αλλά θα προσπαθήσουμε και αυτό να το διαχειριστούμε».

Last modified onΣάββατο, 15 Νοέμβριος 2014 12:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep