Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δυσαρέσκεια Παπαθανασάκη

«Δεν το πιστεύω πως γίνεται αυτό σε επαγγελματικό επίπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα», σχολίασε ο Σπύρος Παπαθανασάκης για την αναβολή του αγώνα με τον Φωκικό «Δεν το πιστεύω πως γίνεται αυτό σε επαγγελματικό επίπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα», σχολίασε ο Σπύρος Παπαθανασάκης για την αναβολή του αγώνα με τον Φωκικό

Δεν άρεσε στον Σπύρο Παπαθανασάκη η απόφαση για αναβολή του αγώνα του Ηρακλή με τον Φωκικό.

Ο μεγελομέτοχος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης πληροφορήθηκε στον Καναδά την αναβολή του προγραμματισμένου για την Παρασκευή (14/11) παιχνιδιού με τον Φωκικό και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του: «Περίμενα να δω το παιχνίδι. Δεν το πιστεύω πως γίνεται αυτό σε επαγγελματικό επίπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Το κράτος όμως έτσι αποφάσισε και αναγκαστικά πρέπει να το κάνουμε», είπε ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή στη «Metrosport». Και πρόσθεσε αστειευόμενος: «Κρίμα, περιμέναμε όλοι μας εδώ στον Καναδά το παιχνίδι. Τώρα δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε την Παρασκευή!».

Από εκεί και πέρα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία που διαγράφει η ομάδα του αλλά και για το κλίμα στις τάξεις της: «Το πολύ ωραίο, είναι ότι είμαστε μια οικογένεια. Εγώ βλέπω τα παιδιά όταν παίζουν, ότι ο ένας είναι εκεί για τον άλλον. Ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Μου αρέσει που είμαστε μια οικογένεια. Έτσι πρέπει. Θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι με την οργάνωση που υπάρχει».

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Καθαρή. Βλέπω ότι όλοι τους είναι πολύ καλά παιδιά που ξέρουν όμως επίσης να παίζουν και καλό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό».

Last modified onΠέμπτη, 13 Νοέμβριος 2014 11:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep