Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συγχαρητήρια Δρίτσα και... Ολισαντέμπε

Ο Βασίλης Δρίτσας Ο Βασίλης Δρίτσας

 Τι δήλωσε ο υποψήφιος επενδυτής του Βύζαντα.

Τα προβλήματα στον Βύζαντα Μεγάρων είναι πάμπολλα, ωστόσο η παρουσία του Βασίλη Δρίτσα στις εξέδρες του Δημοτικού γηπέδου, γέμισε με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας. Οι διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο επενδυτή βρίσκονται σε καλό επίπεδο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει «γάμος».

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο κ. Δρίτσας στο ημίχρονο επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας και έταξε πριμ νίκης στους παίκτες. Μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε νικητή τον Βύζαντα 2-1 ο κ. Δρίτσας προέβη στην εξής δήλωση: «Είστε άξιοι συγχαρητηριών με τη στάση σας, όλο αυτό το διάστημα. Ευελπιστούμε πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια και θα έχουμε καλή συνεργασία με όλους σας».

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Βύζαντα αισιοδοξούν πως ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε θα παραμείνει στην ομάδα και δεν θα ανηφορίσει στη Βέροια. Φυσικά όλα σε αυτά σε περίπτωση που ο κ. Δρίτσας αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο. Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε πως ο Νιγηριανοπολωνός, είναι κάτοικος Αττικής και προτιμά μία ομάδα κοντά στην κατοικία του.

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιανουάριος 2012 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep