Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έφυγε ένα βάρος»

Ο Άγγελος Καραντασιάδης μίλησε για το πρώτο τρίποντο του Αγροτικού Αστέρα.

Την εκτίμησή του ότι με τη νίκη επί του Τυρνάβου από τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα έφυγε ένα βάρος κατέθεσε ο Άγγελος Καραντασιάδης. Ο παίκτης της ομάδας του Ευόσμου υποστήριξε, μάλιστα, ότι η ομάδα του μπορεί να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία.

- Άγγελε, μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα σε βάρος του Τυρνάβου, υπάρχει περισσότερη αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια;
«Ήταν ένα σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι, από το οποίο θέλαμε πολύ να φύγουμε νικητές. Παλέψαμε για το αποτέλεσμα και σήμερα - έχοντας κατακτήσει τους πρώτους τρεις βαθμούς - μπορούμε να πούμε ότι ένα βάρος έφυγε από πάνω μας. Η ψυχολογία είναι πάντα σημαντικός παράγοντας στο ποδόσφαιρο και από αυτή τη νίκη παίρνουμε ώθηση».

- Όταν έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους, πίστευες στην ανατροπή;
«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Χάσαμε αρκετές μονομαχίες και εύκολα ο αντίπαλος κέρδισε την κατοχή της μπάλας. Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να βρεθούμε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό από εκεί και έπειτα, ήταν ότι παραμείναμε ψύχραιμοι και σοβαροί. Προσωπικά είχα μεγάλη πίστη στην ανατροπή και το μετέφερα στους συμπαίκτες μου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι γίνονταν όλο και πιο ευνοϊκό για εμάς και ταυτόχρονα ανεβάζαμε την απόδοση μας, εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Οταν έγινε η ανατροπή, το ξέσπαμα των πανηγυρισμών απέδειξε πόσο πολύ τη θέλαμε».

- Είναι εφικτό να συνεχίσει η ομάδα την ανοδική της πορεία;
«Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια (με Ολυμπιακό Βόλου και Τύρναβο) είχαμε καλή απόδοση και δικαιούμασταν έξι αντί για τέσσερις βαθμούς. Κάθε αγωνιστική γινόμαστε καλύτεροι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το πρόγραμμά είναι πιο βατό στη συνέχεια και επειδή έχουμε καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, πιστεύω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να βρεθεί ο Αστέρας πιο ψηλά στη βαθμολογία».

- Αισθάνεσαι ικανοποιημένος με την απόδοση σου στα δύο παιχνίδια που αγωνίστηκες - με Ολυμπιακό Βόλου και Τύρναβο - μετά την επιστροφή σου από τραυματισμό;
«Ανυπομονούσα να γυρίσω και να βοηθήσω την ομάδα, καθώς είχαμε ένα κακό ξεκίνημα. Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου με στόχο τα θετικά αποτελέσματα, γιατί ικανοποίηση υπάρχει μόνο όταν ο Αγροτικός Αστέρας φεύγει από το γήπεδο νικητής».

- Ποιος είναι ο στόχος για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αιγινιακό;
«Θέλουμε τη νίκη, αλλά πριν φτάσουμε στο ματς της Κυριακής, έχουμε στο μυαλό μας μία εβδομάδα σκληρής προετοιμασίας. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι στον Αιγινιακό για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο και περήφανο».

Last modified onΤρίτη, 11 Νοέμβριος 2014 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep