Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο τρόπος δεν μ' ευχαριστεί...»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης είχε παράπονα από την απόδοση στο πρώτο ημίχρονο.

Η απόδοση της Επισκοπής στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ερμιονίδα δεν ικανοποίησε τον Κώστα Ανυφαντάκη. Όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου μετά την ήττα (1-0):

«Ερχόμενοι στην Ερμιονίδα, ξέραμε ότι ο αντίπαλος προερχόταν από ήττα κι έτσι, παρότι δεν μας χαρακτηρίζει ως ομάδα, μπήκαμε στο ματς και το πρώτο που κάναμε ήταν να διαφυλάξουμε τα νώτα μας. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι ήμασταν μέτριοι. Είχαμε δύο ευκαιρίες αλλά ο τρόπος που παίξαμε δεν μ’ ευχαριστεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέτρα πήραμε στο γήπεδο και πολλές επιθέσεις κάναμε. Έτσι όπως πήγαινε το ματς, είτε θα πετύχαινε δεύτερο τέρμα η Ερμιονίδα, είτε εμείς θα βγαίναμε στο γκολ. Είχαμε τις φάσεις να ισοφαρίσουμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών και στα 95 λεπτά του αγώνα αλλά αυτό το παιχνίδι ανήκει ήδη στο παρελθόν. Ήδη σκεφτόμαστε το πολύ δύσκολο ματς που έχουμε στην έδρα μας με τον Φωστήρα».

Ο Νίκος Παπαδήμας ανέφερε: «Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα. Σίγουρα το πρώτο ημίχρονο δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Το γκολ ήταν πολύ σημαντικό στο λεπτό που ήρθε για να μας κόψει τα φτερά. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε και παίξαμε καλύτερη μπάλα αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά για να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Last modified onΔευτέρα, 10 Νοέμβριος 2014 00:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep