Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σεροπιάν: «Πήραμε δύναμη»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη στα Ψαχνά, έδωσε ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Μουράτ Σεροπιάν.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την κατάκτηση των τριών βαθμών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών, δήλωσε ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Μουράτ Σεροπιάν. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η νίκη αυτή δίνει δύναμη στους παίκτες εν όψει της συνέχειας.

«Είχαμε σωστή ανάπτυξη και πολλές τελικές προσπάθειες, ενώ κερδίσαμε πολλές μάχες στο κέντρο. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε περισσότερο χώρο στον αντίπαλο, ωστόσο βρήκαμε μία φάση και βάλαμε και δεύτερο γκολ. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παρότι ο αντίπαλος σε μία δική μας ολιγωρία, σε μία τραγική αντιμετώπιση μίας φάσης, βρήκε την ευκαιρία και μπήκε στο παιχνίδι. Μετά προσπάθησε με κάποιες μεγάλες μπαλιές να γίνει απειλητικός. Εμείς εκεί δεν είχαμε πρόβλημα», είπε αρχικά ο Σεροπιάν.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας στο γήπεδο του Αιγίου. Τα παιδιά πήραν δύναμη από αυτό το παιχνίδι. Ευχαριστούμε πολύ τον Ηρακλή Ψαχνών για τη φιλοξενία. Του εύχομαι καλή συνέχεια. Νομίζω ότι δεν είναι κακή ομάδα και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα βρει τον εαυτό της και θα γυρίσει στα καλά αποτελέσματα».

Last modified onΚυριακή, 09 Νοέμβριος 2014 22:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep