Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Θωμάς Γράφας στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Περίκο στο 50' Ο Θωμάς Γράφας στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Περίκο στο 50'

Η έλλειψη συγκέντρωσης ευθύνεται για την ήττα της ΑΕΛ στον Βόλο, κατά τον Θωμά Γράφα.

Ποδαρικό με το... αριστερό έκανε ο Θωμάς Γράφας στην ΑΕΛ, η οποία έχασε 2-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο νέος τεχνικός της Λάρισας τόνισε πως η ομάδα του έχασε τη συγκέντρωσή της με συνέπεια να έρθει το αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως πρέπει να γίνει σκληρή δουλειά ώστε οι «βυσσινί» να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στη συνέχεια. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι το «ταμείο» θα γίνει στο τέλος.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Γράφας είπε: «Είναι δύσκολη η μέρα για μας. Θέλαμε καλό αποτέλεσμα όμως στο τέλος δεν το πήραμε. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και το πληρώσαμε. Είμαι στην ομάδα πέντε ημέρες κι έχουμε να βελτιώσουμε πολλά για την καλύτερη συνέχεια. Μπράβο στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Κι εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα για μας».

Ερωτηθείς για τις δύο ήττες του στο Βόλο φέτος με Απόλλωνα 1926 και ΑΕΛ, ανέφερε: «Πέρυσι με τον Ηρακλή Ψαχνών πήραμε τέσσερις πόντους από τον Ολυμπιακό Βόλου».

Για την ψυχολογία το πάθος των παικτών σημείωσε: «Είχαμε κακή ψυχολογία ως προς το πάθος. Σε κάποιες στιγμές είχαμε πάθος ενώ σε άλλες όχι. Δεν θεωρώ ότι δεν είχαμε πάθος. Αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε τον Περίκο στο 50', θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Για την εμφάνιση της ομάδας του, υποστήριξε: «Η ομάδα είχε τελικές. Ο Ολυμπιακός Βόλου μέχρι που προηγήθηκε δεν έκανε άλλη φάση. Δεν μειώνω τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και μεις είχαμε ευκαιρίες και μάλιστα κλασικές με τον Στεφανίδη, τον Τσιλιγκίρη και τον Περίκο».

Τέλος, για τις ήττες της ΑΕΛ σε Λαμία και Βόλο δήλωσε: «Πριν αρχίσει το Πρωτάθλημα είχαμε τέσσερα φαβορί. Και χάσαμε δύο ντέρμπι εκτός έδρας. Δεν θέλω να μου χρεώνετε την ήττα στη Λαμία. Ταμείο κάνουμε στο τέλος, αυτή είναι η άποψή μου».

Last modified onΚυριακή, 09 Νοέμβριος 2014 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep