Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Πληρώσαμε τις αδράνειες»

Ο Ανδρέας Λαυδαριάς μίλησε για λογαριασμό του Πανηλειακού, αφού ο Ηλίας Φυντάνης δεν παραβρέθηκε στην συνέντευξη σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού δέχθηκε πολλά μπουκάλια, αντικείμενα και παρά τις εκλήσεις του στην Αστυνομία και τους ανθρώπους του Αχαρναϊκού δεν υπήρξε αντίδραση. Για αυτόν τον λόγο τόνισε πως δεν θα μιλούσε στην συνέντευξη Τύπου. Ο βοηθός του τον δικαιολόγησε, αφού είπε πως ήταν προγραμματισμένο να φύγει...

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι στη μεγαλύτερή του διάρκεια. Ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα ατομικό λάθος. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να φτάσουμε πάλι στην ισοφάριση, αλλά στη φάση που υπήρξε παράβαση υπέρ μας στην περιοχή του Αχαρναϊκού, ο διαιτητής δεν έδειξε πέναλτι και στην αντεπίθεση χρεώθηκε ως πέναλτι το μαρκάρισμα του Κασνέτση και μάλιστα είδε και την κόκκινη κάρτα σε εκείνο το σημείο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μας είπε ότι δεν έχει κάνει παράβαση και ότι ήταν άδικη τόσο η υπόδειξη του πέναλτι, όσο και η αποβολή του.

Αυτό που πρέπει να δούμε τώρα είναι να βρούμε στη συνέχεια τον ρυθμό μας ώστε να προλάβουμε τα play off για την παραμονή».

Last modified onΚυριακή, 09 Νοέμβριος 2014 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep