Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πληρώνουμε την τρέλα μας»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για την εμπλοκή του στη Λαμία, αλλά και για την ομάδα της φετινής σεζόν.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στο ''Ράδιο ΝΕΤ''.

* Ο κόσμος πιστεύω ότι έχει αρχίσει να μας πιστεύει. Σε αυτές τις κατηγορίες χρειάζεαι να ρίξεις χρήμα. Εγώ με αυτήν την προοπτική μπήκα στη Λαμία. Δεν μπορείς να βγάλεις χρήματα. Πληρώνουμε την τρέλα μας. Θα πρέπει αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να έχει οικονομική επιφάνεια. Η Πολιτεία θα πρέπει να λάβει μέτρα.

* Όσο έχω κουραστεί τα 2 τελευταία χρόνια στην ομάδα, δεν έχω κουραστεί όλη μου τη ζωή. προηγουμένως η ομάδα ήταν στο μηδέν. Έχω κάνει προσωπική θυσία και δεν αναφέρομαι μόνο στα χρήματα. Τα χρήματα τα είχα και τα δίνω.

* Τον Μπάμπη Τεννέ τον εμπιστεύομαι. Για τα επόμενα δύο χρόνια αυτός θα την οδηγεί. Η ομάδα μπορεί άνετα να διεκδικήσει κάτι στα πλέι οφ. Έχουμε κάποιες ανασφάλειες. Κάποια πράγματα που γίνονται στους αγώνες δεν μας αρέσουν.

* Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος από τον φωτχό, απλό κόσμο. Μόνο και μόνο που χάνουν τις Κυριακές τους και παθιάζονται με την ομάδα, φτάνει.

* Ίσως να φταίει και ο ίδιος ο Καμαρά για τον ντόρο που έγινε. Είναι βασικός μας παίκτης. Καταπιάστηκαν πολλοί για αυτό, όπως δημοσιογράφοι, που το μεγαλοποίησαν. Βέβαια, αυτό μας βγήκε και σε καλό, γίναμε παγκοσμίως γνωστοί.

Last modified onΠαρασκευή, 07 Νοέμβριος 2014 22:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep