Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημη»

Ο Γιώργος Μαραντάς τόνισε ότι ο αγώνας με τη Ζάκυνθο θα είναι δύσκολος για τον Φωκικό Ο Γιώργος Μαραντάς τόνισε ότι ο αγώνας με τη Ζάκυνθο θα είναι δύσκολος για τον Φωκικό

Για δύο αποτελέσματα θα παίξει ο Φωκικός στη Ζάκυνθο, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μαραντάς.

Πολύ δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο ο προπονητής του Φωκικού Γιώργος Μαραντάς τονίζοντας πως και η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα για την ομάδα της Άμφισσας.

Ο 41χρονος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα «zantemats» για το κυριακάτικο (9/11) ματς και είπε αρχικά: «Όταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα που έχει αρχίσει το Πρωτάθλημα με τρεις νίκες, δίχως να έχει δεχθεί γκολ καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι το έργο σου. Έχω παρακολουθήσει τη Ζάκυνθο φέτος και γνωρίζω ότι είναι πολύ δυνατή. Έχει υπεροπλία σε όλες τις θέσεις με αξιόλογους ποδοσφαιριστές».

Και ο Μαραντάς πρόσθεσε: «Κάθε αγωνιστική προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Σίγουρα με βάση τη βαθμολογική θέση και το πώς άρχισε η Ζάκυνθος ακόμα και η ισοπαλία δε θα είναι άσχημο αποτέλεσμα για εμάς».

Ερωτηθείς για τις βλέψεις του Φωκικού, σημείωσε: «Φετινός στόχος των ομάδων είναι ίδιος, δηλαδή η παραμονή. Και αυτό θεωρώ ότι ισχύει λόγω της νέας διάταξης στο Πρωτάθλημα, δεδομένου ότι στο τέλος αρκετές θα δώσουν αγώνες πλέι άουτ. Φυσικά υπάρχουν τρεις με τέσσερις ομάδες που έχουν δαπανήσει αρκετά χρήματα, έχουν ιστορία, δυναμική και βλέψεις για να κάνουν Πρωταθλητισμό».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Νοέμβριος 2014 10:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep