Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

O... ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό Καμαρά!

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για την κλήση του Τζον Καμαρά.

Η Λαμία δεν αντέδρασε στην κλήση του Τζον Καμαρά από τον αθλητικό δικαστή, αλλά το έκανε ο... ΣΥΡΙΖΑ! Με ανακοίνωσή του, λοιπόν, ζητά άμεση απόσυρση των κατηγοριών σε βάρος του Αφρικανού μέσου και ζητά να πάρουν θέση η ΕΠΟ, ο ΠΣΑΠ, ο ΠΣΑΤ, η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος και οι φορείς του αθλητικού δικαίου.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Η κλήση σε απολογία του Αφρικανού ποδοσφαιριστή της Λαμίας Kamara John Bancole για παράβαση ολόκληρου του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League δεν μας προκαλεί καμιά έκπληξη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε ήδη πέσει θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς όταν αποκλείστηκε από την ομάδα του ως ενδεχόμενος φορέας του ιού Έμπολα, λόγω της καταγωγής του. Θέλησε να διαμαρτυρηθεί φορώντας μια φανέλα με το σύνθημα «Είμαστε Δυτικοαφρικανοί, δεν είμαστε ιός», γεγονός που δεν το αντέχουν η κουλτούρα και... ο υπεράνω όλων πειθαρχικός κανονισμός του αυτοδιοικούμενου ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εμείς, στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε επίγνωση του δύσκολου εγχειρήματος και τις σφοδρές αντιστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε στην προσπάθεια για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από την αυριανή κυβέρνηση της Αριστεράς. Αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε. Προς το παρόν απαιτούμε την άμεση απόσυρση των κατηγοριών εις βάρος του John Kamara, με μια συγγνώμη προς τη φίλαθλη κοινή γνώμη.

Είναι θέμα αρχής η δημόσια τοποθέτηση όλων των φορέων του αθλητισμού, της ΕΠΟ, του Συνδικαλιστικού Οργάνου των Ποδοσφαιριστών, του ΠΣΑΤ, της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, των φορέων του αθλητικού δικαίου. Σε αντίθετη περίπτωση θα αξιοποιήσουμε κάθε πολιτικό, νομικό, κινηματικό ή άλλο μέσο εντός κι εκτός Ελλάδος, ώστε να βγάλουμε κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό και σε όσους βάζουν σε δεύτερη μοίρα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το φίλαθλο πνεύμα».

Last modified onΤετάρτη, 05 Νοέμβριος 2014 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep