Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θεοδωρίδης: «Είναι αστείο...»

Ο Αλέκος Θεοδωρίδης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Αιγινιακό Ο Αλέκος Θεοδωρίδης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Αιγινιακό

Ο Αλέκος Θεοδωρίδης αποχαιρέτισε τους παίκτες του Αιγινιακού και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα.

Κάθε επιτυχία στη συνέχεια της σεζόν ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού, ο Αλέκος Θεοδωρίδης, που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Πιερίας μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Σε αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ο Θεοδωρίδης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαμε και τη συμπεριφορά τους όπως και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές του γηπέδου, οι οποίοι προσπάθησαν για το καλό του συλλόγου. Εύχομαι στην ομάδα και στη διοίκηση καλή τύχη».

Πάντως, ο τέως προπονητής του Αιγινιακού αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά των διοικήσεων των ομάδων που δεν έχουν υπομονή και προχωρούν πολύ συχνά σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία. «Ένας από τους πολλούς λόγους που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο, έχει να κάνει με τις συνεχείς αλλαγές προπονητών που φεύγουν μετά από δύο ή τρία άτυχα αποτελέσματα. Οι ίδιοι μετά από είκοσι ημέρες πάνε ως σωτήρες σε άλλες ομάδες, που με τη σειρά τους έχουν διώξει τον δικό τους προπονητή! Αυτό το πράγμα είναι αστείο αλλά δυστυχώς αποτελεί πραγματικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε ο Θεοδωρίδης.

Last modified onΤετάρτη, 05 Νοέμβριος 2014 12:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep