Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα μένουν... αλλού»!

Ο Πανηλειακός εξακολουθεί να ψάχνει τρόπους για μείωση του ρόστερ.

Δεδομένη είναι η πρόθεση του Πανηλειακού να μειώσει τον αριθμό του ρόστερ και, μάλιστα, την Τρίτη (04/11) έγινε γνωστό ότι στο ξενοδοχείο θα μείνουν μέχρι... 23 ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι σε άλλο χώρο. Όπως τόνισε άνθρωπος της ΠΑΕ: «Την Τετάρτη θα ζητηθεί και πάλι από όποιον ή όποιους θέλουν οι ίδιοι να αποχωρήσουν, να λύσουμε κοινή συναινέσει τη συνεργασία μας».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σάκης Χριστόπουλος αναφέρθηκε στο ζήτημα και ατνήθηκε ότι ο ίδιος έδωσε τη λίστα με τους παίκτες που θα μείνουν. Όπως εξήγησε στην εφημερίδα «Πρώτη»: «Δεν έδωσα κάποια λίστα. Το μόνο που ζήτησα από τον ξενοδόχο είναι να υπογράφει κάθε φορά ο υπεύθυνος, δηλαδή ή ο Κανακίδης ή ο γενικός αρχηγός ο Λαμπρόπουλος, για το πόσα δωμάτια χρεώνονται στην ομάδα. Επειδή, πρέπει να γνωρίζω πόσα δωμάτια ακριβώς χρησιμοποιούνται από ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού.

Από τη στιγμή που το μόνο που δεν μπορώ να ξέρω είναι το αν θα συνεχίσουν οι Ιταλοί ή όχι, θα πρέπει να γνωρίζω ποια είναι τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας και αν αυτά μπορούν να μειωθούν. Για το αν θα μείνει ή θα φύγει κάποιος παίκτης θα αποφασίσει ο προπονητής, με τον οποίο μίλησα άλλωστε. Το μόνο που δεν θα επιτρέψω είναι να χρεώνονται στην ομάδα δωμάτια στα οποία μένουν άτομα που δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με τον Πανηλειακό».

Last modified onΤρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep