Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έχουμε ρυθμό»

Αδικαιολόγητο το γκολ που δέχτηκε ο Ηρακλής σύμφωνα με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Στο γκολ που δέχτηκε από τον Αιγινιακό στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος παρά τη νίκη (2-1) του Ηρακλή και εμφανίστηκε προβληματισμένος που το ρεπό έρχεται, ενώ η ομάδα του έχει βρει ρυθμό.

Όπως ανέφερε ο τεχνικός του Γηραιού:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά πετύχαμε δύο γκολ στις πρώτες δύο φάσεις που φτιάξαμε. Είχαμε καλό ρυθμό προσπαθήσαμε να βγάλουμε πράγματα σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο, λόγω των μικρών αποστάσεων που έχει. Παρόλα αυτά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε τακτά χρονικά διαστήματα. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Βγάλαμε φάσεις με υπεραριθμία όμως δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τελείωμα των φάσεων.

Έχουμε ένα πρόβλημα όταν ο αντίπαλος παίζει με μεγάλες μπαλιές από την άμυνα. Αυτό μας δημιουργεί πρόβλημα και πρέπει να το διορθώσουμε. Λόγω έλλειψης και αυτοσυγκέντρωσης δεχθήκαμε το γκολ, αφού κοιτούσαμε το πως θα γίνει η αλλαγή και όχι το πως θα μαρκάρουμε. Ήταν αδικαιολόγητο το γκολ που δεχτήκαμε. Τους δώσαμε ψυχολογία. Είναι όμως μία ακόμα σημαντική νίκη. Ο Ηρακλή είναι πρώτος και κοιτάμε τη συνέχεια μετά το ρεπό μας. Δεν ξέρω αν μας κάνει καλό γιατί έχουμε ρυθμό, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να τον διατηρήσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για την απόδοση του Γιάννη Λουκίνα σε συνδυασμό με την επιστροφή του Περόνε, είπε:

«Οποιος είναι καλύτερος θα παίζει».

Για το πέναλτι στον Ρομάνο:

«Δεν έχω άποψη μου είπαν πως είναι πέναλτι. Αν δεν το δω όμως και εγώ δεν μπορώ να πω κάτι».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΔευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 18:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep