Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κάτι περίεργο συμβαίνει...»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόνισε πως η Λαμία έχει στόχο τη σωτηρία λλά πρόσθεσε πως αν αξίζει κάτι περισσότερο, δεν θα πρέπει να της το στερήσουν κάποιοι... Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόνισε πως η Λαμία έχει στόχο τη σωτηρία λλά πρόσθεσε πως αν αξίζει κάτι περισσότερο, δεν θα πρέπει να της το στερήσουν κάποιοι...

Αιχμές για τη διαιτησία αλλά και πολιτικούς που «ξεχρεώνουν» ομάδες, άφησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου εξέφρασε παράπονα για την αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει η ομάδα της Φθιώτιδας από τη διαιτησία και τόνισε πως οι υπεύθυνοι θα πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα.

Παράλληλα, έκανε λόγο για πολιτικούς, οι οποίοι βοηθούν ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στη Βόρεια Ελλάδα υποστηρίζοντας πως τις ξεχρεώνουν.

Ο Παπαϊωάννου παραχώρησε συνέντευξη στο STAR Κεντρικής Ελλάδας και είπε αρχικά: «Από την ομάδα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και από τους παίκτες και από τους προπονητές. Αλλά υπάρχει ένα πολύ μεγάλο θέμα και δεν έχω κρύψει ποτέ τα λόγια μου, ούτε θα κρύβομαι. Συμβαίνουν πολλές συμπτώσεις με πολλά λάθη της διαιτησίας εις βάρος της Λαμίας. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη διαιτησία, ας κοιτάξουν λίγο γιατί κάτι περίεργο συμβαίνει. Κατ' αρχήν, όλοι οι διαιτητές που μπαίνουν στη Λαμία θα είναι είτε από τη Μακεδονία είτε από τη Λάρισα. Δεν μου φαίνεται και τόσο έντιμο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Επίσης, κάποιες ομάδες είναι υπερχρεωμένες και ορισμένα πολιτικά πρόσωπα στη Βόρεια Ελλάδα πηγαίνουν στα γραφεία τους για να τους ξεχρεώσουν. Να κοιτάξουν οι πολιτικοί αυτοί να κάνουν τη δουλειά τους γιατί για άλλα πράγματα τους έχει ψηφίσει ο ελληνικός λαός».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Οι φίλαθλοι της Λαμίας να στηρίξουν την ομάδα, το έχει ανάγκη. Η Λαμία ως ομάδα, κρατάει ψηλά το κεφάλι όπου κι αν βρίσκεται βαθμολογικά. Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία αλλά αν αξίζουμε κάτι παραπάνω, δεν πρέπει να μας το στερήσουν κάποιοι άλλοι. Καλώ τον κόσμο την άλλη Κυριακή με τον Πιερικό να στηρίξει πάλι την ομάδα μας όπως έκαναν ορισμένοι φίλαθλοι ακολουθώντας τη στις Σέρρες και τους ευχαριστώ πολύ».

Last modified onΔευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 12:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep