Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Άδικο το 1-1»

Ο τεχνικός του Αγροτικού τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε να νικήσει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μετά το 1-1 στον Εύοσμο, ο Παναγιώτης Διλμπέρης δήλωσε: «Είχαμε πάλι ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο μας. Είχαμε την υπεροχή, είχαμε πίεση ψηλά, είχαμε τις ευκαιρίες και τις προσπάθειες και γενικότερα η εικόνα του παιχνιδιού είναι άδικη για την ομάδα μου γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού είχαμε τις προυποθέσεις και την ευκαιρία με τον Βελλίνη για να πάρουμε την νίκη.
Τα παιδιά έπαιξαν πολύ ψυχωμένα, ήταν συγκεντρωμένα και αξίζαμε την νίκη. Ήμασταν αναγκασμένοι να κάνουμε τρεις αλλαγές αναγκαστικές. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Απλώς να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο. Και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Για την φάση του πέναλτι τα παιδιά είπαν ότι το πήρε πολύ έξυπνα ο Μπιτάνγκ, ενώ και κάποια σφυρίγματα του διαιτητή μας έβαλαν μέσα στην εστία».
Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Παλάσκας δήλωσε: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό. Είχαμε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ήμαστε πιεσμένοι ψυχολογικά γιατί τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Πάμε για την νίκη στον Τύρναβο».

Last modified onΚυριακή, 02 Νοέμβριος 2014 19:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep