Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

FL News Bet

Οι προτάσεις του flnews.gr για τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Δύσκολες αποστολές περιλαμβάνει για αρκετά φαβορί το πρόγραμμα της Κυριακής (02/11) στη Football League. Αρκετές ομάδες είχαν μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις για το Κύπελλο, υπήρξαν αλλαγές προπονητών, οπότε οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν.

Στην Καισαριανή ο Άλιμος θα υποδεχτεί τον Παναιγιάλειο. Οι νεοφώτιστοι είναι αήττητοι μέχρι τώρα, αλλά το ματς με τους «μελανόλευκους» έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από τα προηγούμενα. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους και αν δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα, μπορούν να πάρουν το τρίτο διαδοχικό τρίποντο (2.25 μ.ο.).

Εξαιρετικά χαμηλή είναι η απόδοση που προσφέρεται το «διπλό» του ΑΟ Χανιά στον Πύργο (1.33). Οι Κρητικοί απέλυσαν τον Σούλη Παπαδόπουλο, αλλά σε αλλαγή προπονητή προχώρησαν και οι γηπεδούχοι, που είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το πρώτο τρίποντο. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία (4.35 μ.ο.).

Στον Εύοσμο, τέλος, ο Αγροτικός Αστέρας μετρά τρεις διαδοχικές ήττες, αλλά σίγουρα δικαιούταν κάτι παραπάνω. Ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός Βόλου μετρά επιστροφές, ενώ μεσοβδόμαδα ταξίδεψε στα Χανιά για το Κύπελλο. Οι γηπεδούχοι βλέπουν το ματς ως «τελικό» και η ισοπαλία (2.90 μ.ο.) έχει αρκετές πιθανότητες.

Αναλυτικά οι προτάσεις του flnews.gr:

Άλιμος - Παναιγιάλειος 2

Πανηλειακός - ΑΟ Χανιά Χ

Αγροτικός Αστ. - Ολυμπιακός Β. Χ

Last modified onΚυριακή, 02 Νοέμβριος 2014 12:13
More in this category: « FL News Bet FL News Bet »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep