Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα φτάσουμε όσο ψηλά γίνεται»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο Μιχάλης Μπακάκης φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία της ΑΕΞ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ο Μιχάλης Μπακάκης φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία της ΑΕΞ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο

Υψηλές βλέψεις που φτάνουν, πέρα από την άνοδο, μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, έχει για την ΑΕΚ ο Μιχάλης Μπακάκης.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ανήκει στην «Ένωση», ενώ φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία που θα διαγράψει η ομάδα όχι μόνο στο Πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο.

Ο Μπακάκης μίλησε στην εκπομπή «Γκολ Χωρίς Σύνορα» του «ΣΚΑΪ» και είπε μεταξύ άλλων: «Όταν μίλησα για πρώτη φορά με την ΑΕΚ κατάλαβα πως πάει να γίνει κάτι πολύ καλό, μια πολύ καλή κατάσταση για χρόνια, όχι μόνο για φέτος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Πάντως, βρέθηκαν και κάποιοι που μου είπαν πού πάω να παίξω».

Και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ έχει ρόστερ που ανήκει στη Σούπερ Λίγκα κι όχι στη Football League. Γιατί να μη φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου; Αν η ομάδα αποδίδει όπως πρέπει και μπορεί, πιστεύω πως θα φτάσουμε όσο ψηλά γίνεται».

Για τα δικά του αγωνιστικά χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Δυνατό μου σημείο είναι η ταχύτητα και η αντοχή που μου επιτρέπει να βγαίνω στην επίθεση. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που έχει κατοχή να βγαίνουν μπροστά παίκτες από την άμυνα. Στόχος μας είναι να... πνίγουμε τον αντίπαλο, ειδικά στην έδρα μας, αλλά και εκτός γιατί όλοι μας περιμένουν πίσω και αναγκαζόμαστε να βγαίνουμε μπροστά».

 

Last modified onΣάββατο, 01 Νοέμβριος 2014 09:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep